|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר מתקדם
|
911fm איך רואים שזה אדם פונטה.
חח פשוט ברור לעין. עליתי על זה מהתחלה.!!
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה לפני שפתחתי תחברה ספי אמר לי שאתה פותח דבר איתי בקשר לאחסון אז שפתחתי שאלתי אותו והוא יצא עליי כמו חרא וגם כן עכשיו רק בזכותי ובזכות יבגני יש לו חברה עובדת אז במקום לגיד תודה בועידה במסנג'ר הוא התחיל לקלל אותי ואני זוכר תמשפט שלו שהוא אמר לי שפתחתי תחברה "בגלל חברות כמו שלך, החברה שלי לא יכולה להתקיים" אז באמת אם הייתי רוצה החברה שלו לא הייתה קיימת היום, או שהייתה קיימת אבל בלי לקוחות ![]() אבל למה להרוס? אני ויבגני נתנו לו תגיבויים וזהו אז ספי קח משפט לחיים "בגלל חברה כמו שלי, החברה שלך יכולה להתקיים!" |
|
![]() |
# 43 | |
חסום
|
ציטוט:
חאלס אני לא אדם פונטה אני איציק שוקרי כבר זה ברור יודעים מה בשביל העיקרון תעשו בדיקה לאייפי אני גם יבקש מאדם שירשם וירשום הודעה ותראו לבד.. אני אציק שוקרי... גם יבגני כבר יודע את זה וכל מי שמכיר אותי ומאזין לרדיו יודע מי אני. ואגב יבגני אני שמח שהסדרת את עניינך עם אדם אני היית בטוח שהיתה אי הבנה. ושוב פעם אני לא אדם... אולי השם שלי מתחיל ב-א' אבל קוראים לי איציק והשם משפחה שלי זה שוקרי. אגב הייתי פעיל פה עוד שאדם היה בפורום ואני לא מתבייש להגיד הוא שלח אותי פעם לפה לרשום ביקורות אני הסכמתי כמובן ללא היסוס, ואז התחלתי סתם לעיין בפורום ולהיות פעיל פה. על הדרך נתתי ביקורת על לינוקס סרב שגם מעניקים לנו שירות מעולה, ואף רשמתי עליהם ביקורת חיובית כאן ותוכלו לחפש ולמצוא אותה. אז מי שלא הבין אני איציק שוקרי אני הבעלים של רדיו סנטר, יש את אורן שהוא מנהל גם ברדיו שלנו. אני מוכר ברדיו בשם איציק הקפטן. ומי שלא רוצה שפשוט לא יאמין מה אני חייב פה דין וחשבון למישהו?... גם ככה אני עומד לעזוב את הפורום כי לא נראה לי שבתקופה הקרובה יהיה לי זמן לזה. |
|
![]() |
# 44 |
חבר על
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלום ספייייי 3 חודשים חיכיתי שידפקו עליך איזה ביקורת כי אז לא היה לי מה לרשום חוץ מזה שביקשתי תעזרה הכי קטנה בעולם אפילו שלא קשורה להוסטינג ואתה פתאם "יבן זונה סתום תפה שלך" ועוד רצף, ועוד לפני זה הוא ביקש ממני עיצוב חינם הסכמתי לתת לו כי הכרתי אותו טוב.
בקיצור ולעניין ספי בן אדם חראאאאאאאא כפוי טובה לא יודע לעזור הוא רק מבקש שיעזרו לו ואני מאמין לכל מה שיבגני אמר פה.
Guest / אורח
|
חחחחחחחחח מהתגובות פה הז נראה כאילו ספי חולה בראש
|
![]() |
# 46 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חולה בראש לאנשים שמכירים אותו יומים, אבל לא לפחות 3 שנים
|
![]() |
# 47 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלחתי לו פעם אחת הודעה הוא דיבר יפה וכל זה כי עזרתי לו עם הפורום שלו אז הוא אמר לי שאתה פותח תחברת אחסון שלך דבר איתי ושדיברתי איתו הוא התחיל לקלל כמו שרמוטה! |
|
![]() |
# 48 |
Guest / אורח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורע ונקרע עמרי אתה לא בסדר אתה(=
|
![]() |
# 49 | |
חבר וותיק
|
ציטוט: