|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: בכמה אתה מוכר עיצוב PSD מחיר התחלתי - מקסימלי | |||
100-250 ש"ח |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 24.44% |
200-450 ש"ח |
12 | 26.67% |
350-500 ש"ח |
3 | 6.67% |
450 + |
19 | 42.22% |
מצביעים: 45. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אגיב רק ל-ג' ולדוגמא האחרונה שנתת בגלל שלא הבנת את רב הסעיפים שכתבתי.
100 שקל זה לא הרבה כסף בימינו, זה מספיק ליציאה אחת וגם זה בקושי. אין לזה שום קשר למצב הכלכלי שלי או של אחרים. לגבי הדוגמא שנתת, היא לגמרי לא נכונה. היה יותר נכון להיד שמצד אחד יש לך מקדונלד'ס ובצד השני יש לך אגאדיר. במקדונלד'ס תגמור ב-40 שקל ובאגאדיר ב-60 שקל. בכל מקרה אתה רעב ושני ההמבורגרים יספקו אותך אבל מצד שני, באחד מהמקרים אתה תקבל בשר טחון אמיתי ובמקרה השני תקבל שאריות בשר טחונות ומעובדות. אבל עכשיו אתה לא האדם הרעב, אתה הבעלים של אגאדיר. אתה יודע שאתה משקיע בבשר, בתוספות ובכל מנה ומנה לעומת מקדונלד'ס הזולים שעובדים כמו פס ייצור וזה ההבדל שאתה לא מבין - על איכות משלמים, בכל תחום שרק יהיה.
הוסטסניון
|
מעבר לנושא ההודעה, חשוב לי לציין שבאמת מדובר פה בניצול מסויים. מחירי השוק היום לעיצובים, הרבה מעבר למה שבני נוער מבקשים פה בפורום, מהסיבה הפשוטה שאת העיצוב הם מוכרים לנער, ולא תמיד יש לו תקציב של אלפים להשקיע על זה.
אז בעצם נוצרה פה מין תחרות בין מעצבים, שמוכרים עיצובים לבני נוער אחרים. בשוק ה"אמיתי"? הדברים לא ככה. ועיצוב תמצא באולי 470 דולר במקום 470 שקל.
חבר וותיק
|
לגבי SHEEZE והמנהל
100 שקל לילד בן 14-15 לשעתיים-שלוש עבודה זה דיי מכובד אני לא יודע אם עבדתם מתישהו בעבודה "אמיתי" אבל במקרה הטוב אתם מקבלים 20 לשעה בדר"כ מינימום 15 וקצת שזה יגיע לכם ל3 שעות גג ל60 שקל וזה עבודה עבודה קייטנה סידור מחסן וכו' עכשיו כמובן שאני לא מצפה שלילד בן 15 תיהיה רמה מסויימת שוב יש את היוצאים מן הכלל אבל הרב למדו פוטושופ עשו חתימות עיצבו כמה אתרים ו100 שקל בישבלו אחלה עבודה יחסית לשאר בגיל שלו אם יש לו רמה בכיף מצידי שיקח 1000 ש"ח לבאנר תיהיה רמה היו קונים שיקח כמה שבא לו חוץ מי זה מישהו בן 15 אמור להיות לו שכל מסויים ירגיש מנוצל לא יעבוד עכשיו יש פה את הקצת גדולים יותר והמתקדמים שלא הולכים למכור עיצוב ב100 שקל לא משנה מה אבל הבעיה היא שרב קהל היעד שלהם זה הוסטס עכשיו מישהו בהוסטס רואה 2 עיצובים שוב אנשים בהוסטס 14-20 עכשיו עד כמה הם ישקיעו לעיצוב 100 לאחד פשוט 500\1000 לאחד יפה יותר? הכל יצע וביקוש סתם מתווכחים פה על כלום
Permanently Banned
|
ציטוט:
בנוגע לתגובה הזאת הייתי חייב להגיב, ההבדל בין ההמבורגרים זה העלויות של החומרים ולכן המחירים בהתאם כנ"ל לגבי פיצה עם גבינה סינטטית או אמיתית... יש הבדלים בין התחום של המעצב, לבין חומרים שאתה קונה, לכן אין פה שום השוואה. כמובן שלא חסר גם בתי עסק שלא משקיעים מחירים היסטריים בעלויות של החומרים ומוכרים יקר, אבל זה כבר שם שנרכש עם השנים ומאפשר לך לשחק עם זה... Last edited by CubeS.co.il; 09-07-08 at 00:43.. |
|
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
לא יודע מה נכנסתם פה לניתוחים עמוקים מידיי חחח אני לוקח לפי גודל הפרוייקט\כמה זמן בערך ייקח לי לעבוד עליו כולל אפשרות לתיקונים.
אני מאמין שמי שעובד לפי שעה או לפי תשלום יבש קובע לפי קריטריונים שלפי כמה הוא חושב שהוא שווה ועוד כמה קריטריונים הנלקחים בחשבון, לא רק חומרים. חבל שאנשים מתחילים למכור ולפתוח עסקים לפני שיש להם קצת ניסיון זה מוריד את השוק לרמה נמוכה, כמו למשל מכירים לעיצוב ב100 שקל. אפשר להתחרות ברמה, במחיר אי אפשר.
Last edited by deiner; 09-07-08 at 06:25.. |
![]() |
# 36 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר הרבה מעצבים בגיל 15-16 שלוקח להם חצי יום ובד"כ ימים שלמים לגמור עיצוב, עיצוב זה לא נגמר רק בעיצוב עצמו בפוטושופ אלא מה העיצוב רוצה להעביר וכד'.. והילדים האלה מעריכים את עצמם ובאמת לוקחים 600-1000 שקל לעיצוב |
|
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
אולי תפסיקו כבר ותחזרו לשאלה שכותב האשכול שאל?, תפסיקו עם זה כבר.
כל אחד לוקח מחיר שונה, כל אחד פועל בצורה שונה. |
![]() |
# 38 |
חבר מתקדם
|
מסכים עם עומר ו-sheeze
|
![]() |
# 39 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
שכחתם שזה לא חשוב אם האתר נראה מדהים וכולם יתפעלו אבל הוא לא עושה את מה מיועד לו.
למשל אתר שרוצה למכור מוצר מסויים צריך עיצוב מסויים שייתן יחס המרה טוב ושאנשים לא יתפעלו מהעיצוב וישכחו ממה שהאתר בעצם מוכר. |
![]() |
# 40 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה לא כל כך רלוונטי פה, חלק גדול לא חושבים באמת על קהל היעד ומה מטרות האתר. פשוט מעצבים יבש. והתוצאות שיצאו בסקר לדעתי לגמרי לא אמיתיות... ממש לא נראה לי ש18 מעצבים לוקחים פה יותר מ450 על עיצוב.
Last edited by deiner; 10-07-08 at 01:42.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|