![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
CMS - אירגון תפריט.
ב-CMS, מה הדרך המומלצת לפי דעתכם בפאנל הניהול לתת למנהלים לנהל את התפריט?
1. כל דף שנוצר, מוסף אוטומטית לתפריט(דף ישן יופיע לפני דף חדש), אין פאנל ניהול לתפריט - לא טוב, כי אם הוא רוצה שדף חדש יופיע ראשון לדוגמא? 2. כל דף שנוצר, מוסף אוטומטית לתפריט. בזמן הוספת הדף, המנהל נותן מספר תפריט. כאשר שליפת התפריט מתבצעת, הדף בעל המספר הקטן ביותר יופיע ראשון - בסדר, אבל מסובך מידי(בשביל בעל האתר). אפשר כמובן גם לעשות פאנל ניהול לתפריט, אך גם זה לפי דעתי מסובך מידי(בשביל בעל האתר). יש לכם עצות כלשהם לדרך טובה? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
יש לי דרך שאני משתמש בה תמיד,
לדעתי היא מעולה. אז ככה, כל דף מוסף אוטומטית לתפריט - דף שנוצר אחרון יהיה אחרון בתפריט. לאחר מכן עושים דף שנותן למנהל האתר לשלוט על התפריט - ליד כל לינק יש חץ למעלה וחץ למטה, כאשר לוחצים על החץ למעלה זה מחליף את ה idים (כנ"ל לגבי למטה). כמובן שבדף הזה רצוי גם לתת למשתמש אפשרות למחוק ולערוך לינקים. ואז שמציגים את התפריט מציגים לפי ה id. לדעתי זו השיטה הכי פשוטה וברורה עבור המשתמש. *אם לא הבנת צור איתי קשר בהודעה פרטית והראה לך דוגמא באחת מהמערכות שלי.
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני אישית עשיתי שלמנהל יהיה בחירה אם לעשים את הדף בכלל ואם כן באיזה תפריטים/בלוקים + מהחדש לישן
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אני עשיתי משהו דומה לRon-Pro. במערכת שלי יש SELECT שהברירת מחדל של
המיקום בתפריט הוא אחרי הדף האחרון, אבל אתה יכול לבחור בין הדף הראשון או לשאר הדפים (הדפים מסודרים לפי המיקום בתפריט), ואז יש ליד כל דף חץ למעלה ולמטה. לדעתי השיטה הזאת הכי נוחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תפריט צריך להיות נפרד לחלוטין.
דעתי, קודם כל יש כמה סוגי תפריטים. נניח שאנחנו מדברים על פלאג של תפריט שניתן לנהל אותו- תפריט כזה יכיל באופן עצמאי את הקישורים- רוצה לשים דף מתוך המערכת? תשים את הקישור שלו. סוג שני של תפריט, זה תפריט בתוך העיצוב.. בכללי תפריטים לא צריכים להטריד אותך, זה רק פלאג מתוך המערכת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|