![]() |
# 12 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וזה יאומן, דורסמן עשה משהו חכם..הוא עשה שבערך 80% מהסגל שלו יהיה שחקנים מהעונה שעברה בליגת העל (ועוד כמה שחקנים ברמה גבוהה מחו'ל..שיעזבו כנראה השנה..) כל הכבוד לחולון... נקווה לטוב שנה הבאה...היסטורי היה כשהגליל לקחו...שזה היה (אם מישהו לא יודע) פעם ראשונה שקבוצה אי פעם מחוץ לתל אביב לקחה אליפות... ככה שזה לא הכי היסטורי... אבל..אני רק מתעודד מזה...מישהו זוכר את ה15 שנה האחרונות (14 אליפויות, 3 אליפויות אירופה, 7 השתתפויות בפיינל פור של היורוליג ו10 גביעים)?...מכבי רק פרחה מעונה לעונה בעקבות אובדן האליפות ההיא....אני מסתכל על העתיד..ורואה רק טוב.. זה בערך עריכה 15 שלי: יונתן, האמת היא, שאתה פשוט פוחד להיכנס לנישה הזאת שקוראים לה "הפועל ת"א כדורסל"..חח |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
אין גביע, אין אליפות ואין אירופה..
הגיע הזמן להעיף את כל השחקנים וגם את המאמן. |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
באמת כל הכבוד להפועל חולון.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אני כמוך מקווה שזה יעיר את הנהלת מכבי ויעיפו אותו,
הקבוצה הטובה ביותר בישראל היא כיום האלופה חולון. ויש למישהו הסבר מדוע מפעל היורולינג חתם הסכם עם מכבי ת"א שלא משנה מה מיקומם בטבלה הם היו ביורולינג שלדעתי זאת חוצפה שמשריינים למכבי מקום אני חושב שלחולון יכולה גם היא ליצייג אותנו בכבוד שם עם מכבי ת"א.
# 17 |
חסום
|
בונאא איזה משחקק נהנתיי מכלל שניהה!!! מאיתת שניהה!!! אווירה מחשמלתת משחק צמוד ומותח!!
הגיעה להפועל חולוןן באמת כל הכבוד קבוצה נשמהה עשו מאמצים אדירייםם מגיע להםם ולקהלל שהדהים!! חח בסוף השחקים התראיינו אחדד כמה ירק מהפה שלוו המיקרופון של ערוץ 10 נהיה לבן כזה חחח הרג אותי. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 | ||
Whatever
|
ציטוט:
לחולון אין תקציב מתאים ליורוליג. יול"ב רוצה את מכבי כי מכבי מגיעה שם להישגים, המנהלת קבעה עם מכבי שהיא תהיה ביורוליג כדי שלא תטיל וטו על קיום הפיינל-פור. למנהלת אגב, אין שום מילה בנושא במידה והנהלת יול"ב מחליטה לשריין את מכבי ביורוליג. ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|