|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Winner
|
אם אנחנו בנושא של מה שפת תכנות ומלא לא, אז mySql היא בכלל לא שפה, אלה סוג של מסד נתונים, השפה היא SQL.
Winner
|
חחח בוא נצתרף לחגיגה, גם sql היא לא שפת תכנות אלא שפת שאילתות ותו לא.
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ודרך אגב, אני יודע את השפות HTML (אני רוצה להחשיב אותה, במידה ומישהו רוצה להתנגד בעיה שלו) PHP CSS JS AJAX(חלק בתוך JS אבל עדיין) ASP.NET SQL ובנוסף בתיכנות אופליקציות / תוכנות: JAVA C ו VB Last edited by Inet; 19-05-08 at 16:06.. |
|
![]() |
# 24 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה חושב ש CSS זה שפת תכנות גם? |
|
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
css - לא שפת תכנות אלא עיצוב. html - לא תכנות, לתכנת זה ליצור משהו משתנה לא? (תקנו אותי..) . זאת לא בעיה לבדוק מה היא שפת תכנות, תחשבו על זה ככה - כל שפה שיכולה לעבוד לבד בלי לשלב עוד שפה/ בלי שאתם תקבעו באופן מדיוק מה יהיה (סטטית) היא שפת תכנות. כל השאר אלה תוספות. לדוגמא - אתה לא יכול לבנות אתר בSQL או בCSS נכון?
|
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
טוב זה דיון שסגור,
חלק יכולים לחשוב ככה, חלק יכולים לחשוב ככה. בסה"כ עד כמה זה משנה אני לא יודע, ואתם יודעים מה שכנעתם אותי, אני ירד מהמחשבה הישנה שלי ש HTML היא שפת תיכנות. אבל עדיין כאשר אציין את השפות שאני יודע ארשום את HTML ואתן לה את הכבוד המגיע ![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בהצלחה ![]() |
|
![]() |
# 29 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
SQL זה קצת יותר טריקי..היא לא תיכנות אבל בהחלט יש שם מגוון אפשרויות שרוב האנשים לא מודעים להם בכלל...שוב, לעומת CSS וHTML
בקשר למה שאמרת עם הלציין...אתה צריך לציין שאתה יודע את זה...לא בהכרח לסווג או לתייק את זה כ"שפת תיכנות"... |
![]() |
# 30 |
מ.תיכנות
|
Inet,
קודם כל, אני בטוח שהשכלה שלך ב"אופליקציות" כמו שניסחת, היא תיכונית ולא יותר מכך, אולי מדריך או 2 מהאינטרנט. עצם העובדה שהוצאת את AJAX מתוך הJS זה כבר מראה על חוסר ידע, AJAX היא סך הכל כינוי, ראשי תיבות, לאלגוריתם מסוים בJS. תפסיק לנסות להפגין את הידע שלך בצורה כזו על גבי הפורום, זה רק מציג את ההפך. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|