|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום רב,,
יש לי אתר שמאוחסן מחוץ לארץ,, 99.99% מאורחי האתר הם מישראל... אני חש שהוא איטי קצת וה-uptime של ה FTP גרוע, ואיטי מאוד... אני כמובן משתמש ב Cpanel האם אתם מייעצים לי לעבור לחברת איחסון בארץ? האם אורחי האתר יצפי בדפים בו בצורה יותר מהירה? או שאין קשר... האם יש אפשרות להעביר גיבוי cpanel ל DA ותודה רבה... |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דבר ראשון לא תהיה לך בעיה להעביר את האתר.
דבר שני, אם האתר עולה ממש לאט מהארץ והאיטיות בלתי נסבלת, כדאי לעבור לשרת בישראל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
וודאי שיצפו בדפי האתר וגם הFTP וכל השירותים יעבוד יותר מהר אין ספק.
השאלה היא האם תבחר בעסק מקצועי או בסתם עסק שלא יודע כלום מעבר לידע בסיסי.. המקצועיות עושה את ההבדל בין העסקים.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,,
האם יש אפשרות להעביר גיבוי cpanel ל DA |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
העברת גיבוי copy paste והרצה? לא...
אפשר למצוא היום ברחבי הרשת סקריפטים שממירים גיבוי מבוסס על CPANEL לDIRECTADMIN וההפך...בכל מקרה, עדיף תמיד ללכת לחברת אחסון אתרים בעלת וותק ונסיון שתעביר את האתר בתאימות מושלמת (על מנת שלא תאבד זמן/עליית לחץ דם כתוצאה מאתר עם בעיות...). המשך יום נעים. נ.ב אתה מוזמן להציע בקשת אחסון אתר פה - http://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=11. המשך יום נעים.
# 6 |
חבר בקהילה
|
שלום רב,,
האם יורגש הבדל משמעותי במהירות הגלישה באתר???? ותודה רבה... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כן, אם זהו אתר שמיועד לגולשים מהארץ והוא עם כמות גולשים לא קטנה. אז כדאי מאוד להעביר.
ההבדל יורגש משמעותי, שוב, תלוי באיזו חברה.
# 8 |
חבר מתקדם
|
יש כלי להעברת חשבון מסי פאנל לDA
תריץ חיפוש |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
צריך בשבילו גישת שאלל עם הרשאות הרצה (במידה ואנחנו מדברים על אותו הכלי).
ציטוט:
אם האתר שלך בנוי מכמה דפי HTML וכמה תמונות לא כבדות, לא יהיה שיפור משמעותי. במידה והאתר שלך מבוסס SQL, בעל הרבה דפים (דפים כבדים) ותמונות כבדות, יורגש משמעותית. אגב, אם אתה מקדם את האתר בגוגל (ישראל), ישפר במידה מסויימת את הדירוג... המשך יום נעים.
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש באתר של דירקט אדמין כלי שעושה את זה ללא שלל
דבר נוסף ניתן לעשות פירוק לפאזל ולהרכיב את הגיבוי בDA זה אומר קבצים לבד ואם יש מסד לעלות אותו דרך הPHPMYADMIN |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|