|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום לכולם,
אני מחפש לרכוש מסך LCD 19 אינץ ומעלה תקציב : סביב ה1000 ש"ח. עדיפות למותג. רכישה בחנויות באזור השרון רשתות עדיף (איבורי,KSP,סופרים וכד']. קיבלתי המלצה על המסך: lg 1953tr אשמח לקבל המלצות נוספות על מסך במחירים הללו. יש הרבה. המחשב לשימוש ביתי גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים לכן אין צורך להתיחס אליו כאל מחשב שיריץ משחקים כי לא זה השימוש. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
http://www.zap.co.il/compModels.asp?...odel_id=501592
מסך שהזמנתי לפני שבוע ואני דיי מרוצה בנתיים. מותג (סמסונג) , 2MS , איכות סבירה. החל מ1100 שקל. תהנה. =] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857
קניתי את התאום של המסך הזה, שהבסיס שלו זה עיגול ולא הדבר הזה אבל חוץ מזה זה אותו מסך כמו שיש לי. אחלה מסך, משחקים, תוכנות בהכל נראה עשר... 2MS 1:3000 LG (מותג) |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לפי לדעתי, TN הם המסכים הכי גרועים שצרכן יכול לרכוש. הם בכל מקום בגלל שהם זולים (ליצור), לא בגלל שהם טובים. בתקציב שלך, בקלות אפשר למצוא מסך VA. הם התקדמו לא מעט מהזמנים בהם היו תקלות, והבדל שמים וארץ מול TN. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אשמח לקבל מספר דגמים בתקציב שציינתי ![]() ופאנל VA משמעותי מבחינת הבדל לעומת TN , TN זה אומנם זבל אבל יש גם כמה מציאות. ומהניסיון שלי בשוק המחירים,אין דבר כזה בתקציב שציינתי עם משהו שהוא לא פאנל TN אשמח אם תערער עליי Last edited by CubeS.co.il; 17-04-08 at 22:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני זוכר שיצא לי לראות לפני כמה שבועות מסך S-PVA ב1,500 ש"ח, אבל מדובר ב24". 19" אמור להיות זול יותר בהתאם. אני אבדוק מחירים בשבילך. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
הכי זול שמצאתי זה סביב ה1500 מסך 19 אינץ,
אני מחפש ולא מוצא, אשמח אם תאיר את עיני או מישהו בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה