|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
ברור שהם קיבלו טיפול תרופתי..לרגע לא חשבתי שלא, ואם הם אכלו בשביל התרופה - אין סיבה שלא, כי זה לא עינוי, זו סדרה בידורית.
וזה לא ערוץ שתיים הכולל, זו הזכיינית רשת שזייפה תמונות והעלתה, הרשות השנייה שהתראיינו לכל מיני אתרים (וסביר להניח שגם לזה) בשם ערוץ עשר.. אני מאוד נהנה, וזה ידוע שהצצות ישן במלון בכל גירסא,אז אין להם על מה לקטר. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
גם אם זה אינטרסים של ערוץ 2 ודי ברור למה..זה לא משנה כלום כי זה מה שקרה שם בתכלס וזה נורא מאכזב..
מה לעשות שאני מעדיף לדעת את האמת על מה שאני רואה בטלויזיה ועדין , אני לא אפסיק לצפות אבל כשאני אצפה אני לא ארשה לעצמי להנות מזה כמו שהייתי נהנה לפני שידעתי את כל הדברים האלה ..וזה הורס את חווית הצפייה.. שבת שלום לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
WBD.co.il
|
מזה משנה אמיתי או לא?
הרי זה ידוע שהכל\חלק מהדברים מבוימים בריאליטי... העיקר לראות ולהנות מהצפייה... |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
אני מתקן אותך:
רק עונות ישנות שעברו זמנם ב AXN או את העונה החדשה (15) וכל עונה חדשה הבאה שתצא ביס =) (Yes Star 2)
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
במילה אחת - אכזבה
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
עכשיו זה עוד יותר מוכיח את את עניין הבית מאחורה
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אקס מנהל
|
בולשיט.
אני יכול להיכנס לכל ה"עובדות", לכל דבר שהם אמרו ולהביא להם מנגד עובדה. אבל אין לי כוח להיכנס לזה.. בקיצור... אהבתם, אתם נהנים? צפו ושתקו. ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא צריך למצוא תמיד מה לא בסדר.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
זה ממש לא משנה את הדעה שלי לגבי התוכנית.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
מאכזב .. מאכזב.
האמת שזה ממש שינה לי את המחשבה כשאני צופה בתוכנית. למרות שאני ממשיך לראות, אין לי חשק כבר לראות את התוכנית. את האמת ? הייתי מעדיף שהכל יהיה בלוף אבל בלי שאני ידע, בלי שהבלוף יתפרסם. חבל, בי אישית הדבר מאוד פגע כששמעתי, וכל דבר שהם יעשו לא ישנה את האכזבה שיש לי כלפייהם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|