|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אכסון מהיר וזול מחברה רצינית להצעה ארוכת טווח.
אני מחפש אכסון לדומיין שאני אפעיל עליו שני אתרים כרגע.
מקום אני מאמין שבינתיים אני אצטרך רק 20MB שגם בהם אני לא אשתמש בהכל.. ותעבורה אני לא יודע סדר גודל אבל נניח 5GB תעבורה חודשית? הרוב טקסטים באתר... והתמונות שיש בעיצוב לא כבדות מדי... חשוב לי שהשרת לא יהיה עמוס מדי.. הכוונה שהאכסון יהיה פשוט מהיר.. ![]() והשירות גם לא חשוב לי כל כך (בייחוד לא אם המחירים בחברה עולים ב10 שקלים יותר או שקל על השירות) העיקר שהשרתים ירוצו כל הזמן ושיודיעו לי מראש אם יש מקרה חריג שבו השרת יורד.. כי באתר שאני מעלה גולשים לא יכנסו כל יום ויום אחד תהיה תקלה אז בסדר.. זה גולשים שאם הם נכנסים לאתר פעם אחת כל החיים ובפעם הזאת השרת לא פעיל אני מפסיד אותם.. יכול להיות שאני גם אעשה פורום על הדומיין אז כתבתי מראש שאני לא בטוח לגבי התעבורה.... וכל השאר ראיתי שיש פה הרבה חבילות "כל השאר ללא הגבלה"... וזה נראה נחמד לחבילה שאני צריך .. ![]() סאב דומיינים בעיקר.. למקרה שאני ארצה עוד שימושים לדומיין.. אימיילים פחות חשוב.. ומסדים אם יש הגבלה אז 3 מספיקים לי בינתיים... תודה |קורץ| עריכה: אכסון PHP כמובן... Last edited by NDVNDV; 17-11-07 at 16:12.. סיבה: PHP |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
האשכול הוקפץ ואופס לבקשת הלקוח.
עסקים באים שימו לב, הלקוח לא מוכן להתפשר על חבילה אחרת לחבילה שביקש (גם אם אין לכם כזאת). (אין להגיב להודעה זו). המשך יום נעים.
עסק רשום [?]
|
חבילות אירוח
שטח אחסון 20 מגה תעבורה חודשית 5 ג'יגה גישה ללוח בקרה מתקדם לניהול עצמי מלא תאי דואר POP3 ללא הגבלה ממשק Web לתיבת הדואר (WebMail) תאי הפניית דואר סאב-דומיינים ללא הגבלה חשבון FTP ספריית CGI-BIN אישית סטטיסטיקות מפורטות מסד נתונים MySQL - ללא תשלום פאנל ניהול DIRECTADMIN התקנה ללא תשלום מחיר חצי שנתי 90 ש"ח טום פלאפון 050-6807-106 אימייל admin@ddr.co.il איסיקיו 99928728 http://ddr.co.il |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
לבקשתך,
חבילת איחסון מותאמת אישית: שטח אירוח: 20MB תעבורה חודשית: 5GB פאנל ניהול: Direct Admin - כל השאר ללא הגבלה - מחיר שנתי: 90ש"ח צור קשר, יפים: 0546280878 אייסיקיו: 50068686
חבר בקהילה
|
ציטוט:
המחיר ל1MB בחבילות שלך באתר לא עולה על שקל אז למה פה אתה מציע לי מחיר שיוצא מעל 4 שקלים ל1MB? עוד משהו.. http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=58507 באשכול הזה הבאת 60 מגה ב100 שקל לשנה.. זה נראה לך הגיוני? למה לי הצעת 20 מגה ב90 לשנה? וגם אם התכוונת ל100 שקל על 30 מגה בלבד.. המחיר שהצעת לה יוצא 3.3 למגה ושלי 4.5 ציטוט:
לי אתה מציע 20 מגה ב90 לחצי שנה ולה אתה מציע 60 מגה ב100 לחצי שנה? נראה לי מאוד יפה לנסות להשיג יותר כסף מאחרים.. עוד הצעות בבקשה ![]()
# 6 |
אחראי פורום
|
פותח האשכול - כהודעת אגב, אתה צריך להבין שכחלק משירות "אחסון אתרים" אתה מקבל שירות נוסף פרט לאחסון ולתעבורה החודשית. אתה מקבל תמיכה, פאנל (גם לו יש עלות מסויימת) ועוד (בכל עסק הדברים אותם אתה מקבל כחלק מהחבילה שונים).
בכל אופן, תוסיף לזה גם את עקרון הרווח שהעסק שואף אליו בין היתר. כל הפרמטרים שנאמרו לעיל נאמרו על מנת "לשפוך קצת אור" על כוונות בעלי העסקים ומדוע המחיר לא הולך נטו לאחסון. כן, הודעה זו לא נכתבה על מנת להצדיק הצעת מחיר של אף עסק פה אלא לתת לך נושא למחשבה, על מנת לקבל הצעות מחיר מגוונות. המשך יום נעים.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל למה אחרים משלמים אותו מחיר על חבילות משולשות? 20 מגה לעומת 60 מגה באותו המחיר... על זה תסכים איתי שאני יכול להתלונן לכן אני מבקש עוד הצעות.. כי אני לא רואה את האמינות שבחברות כאלה
# 8 |
אחראי פורום
|
העסק הדרוש נמצא, ננעל.
|
|