|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לזיכרון OCZ וקוסייר מעולים אבל למה הוא צריך 800Mhz שהוא לא מתכן OC עדיף לו 667 וזה יותר זול ואין בכלל הבדל בביצועים בקשר למארזי הHEC הם מעולים ואיכותיים לא הכי יפים אבל איכותיים מאוד
![]() |
# 22 | |
חבר על
|
ציטוט:
הOCZ מעולה, ה800MHZ וה667 בהפרש ממש קטן, ובOCZ ה2GB בא בחבילה, זו החבילה הכי זולה לדעתי של 2GB, של 2 סטיקים, כך שמשתלם יותר את ה800MHZ. הצ'יפסט שם יספיק לו... בהצלחה, ואם תרצה גם מסך, דבר איתי. עריכה: Vistudio, אתה מדבר שטויות. בתקציב הזה פשוט משתלם יותר לשים לו AMD נורמאלי מאשר INTEL ממש חלש, אם המעבד נשרף לך, זה בגלל החנות שקנית ממנה, או שביצעת OC לא טוב, או שהוא לא היה מקורר טוב, לא אמרתי שibmod מדבר שטויות, ולא אמרתי שהוא לא יודע על מה הוא מדבר. בכ"מ , ע"פ מה שאני יודע על מעבד יש אחריות לכל החים, כך שלא צריכה להיות בעיה.
דוד בן דוד. Last edited by DavidBD; 26-12-07 at 13:57.. |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
הקיצור D:
על איזה מפרט אתם אומרים, מכל מה שדוד , ibmod הציעו פה .. הכי כדאי לי לקחת ? :O edit : הודעה 1,555 שלי חח D:
# 24 |
חבר מתקדם
|
לא ממש שמתי לב לתגובות, בכל אופן
אם אתה רוצה להריץ משחקים כמו cs, cs:s וכו' תשפר בדחיפות ומהירות לכרטיס מסך 880GTS. והמפרט די טוב למחיר |
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר על
|
ציטוט:
הHD3850 מספיק בהחלט כאן, הHD3850 יותר טוב מהGTS הישן ע"פ מה שאני יודע, לCS לא דרוש כ"מ מעולה, אז אם אתה לא יודע, אל תרשום..
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מדבר שטויות ואני אומר בפירוש, שהנסיון שלי עם AMD אמר לי לא להתקרב אליהם יותר, החנות שקניתי ממנה הייתה נועה מחשבים, לא עשיתי OC, ותאמין לי שעם כמות אורור שהייתה למחשב הזה נראה לי שיש שם יותר אוויר מאשר בחוץ.
![]() |
# 27 |
חבר חדש
|
ב 4000 אלף אני יכול לארגן לך QUAD 2 CORE אם מסך משו קטלני אם אתה רוצה צור קשר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|