![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה לגבי גוגל אדסנס
שלום..
קיבלתי תשלום מגוגל אדסנס ורציתי לדעת אם יש אפשרות שאני אעביר את הכסף ישירות לחשבון כמו פאי פאל הבנתי שגם גוגל מציעים שירות כזה האם זה אפשרי?.. מישהו ניסה פעם? או אם יש אפשרות לעשות את זה דרך אחד הבנקים בישראל יחד עם פאי פאל או שירות אמין וזהה, אשמח שתכתבו לי אותו תודה מראש! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לחשבון הבנק?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא..אני שואל אם יש בנק בישראל שניתן להפקיד דרכו לפאי פאל
או לחילופין אם ניתן להפקיד לפאי פאל מחשבון הבנק הפרטי שלי גם אין לי ויסה או מסטר קארד בינלאומיים |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
אתה רוצה ישירות מגוגל אדסנס לPAYPAL?
לא, זה אי אפשרי.. גוגל עדיין לא מאפשר את זה וכמו כן PayPal זה לא בנק. בקשר לשאלה השנייה שלך, כן.. לאחרונה Paypal התחילו לקבל כרטיסי אשראי ישראלים. (אם אני לא טועה, למרות שאני כמעט בטוח בזה).
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ואללה?.. אז שווה לנסות..
אני אנסה דרך הכרטיס הפרטי שלי ( לא בינלאומי ) אם יצליח אני מבטיח לעדכן ![]() תודה.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יש בדואר משהו שנקרא ויזה זמנית
אתה נותן מזומן ונותנים לך כרטיס אשראי של ויזה שתקף לכמה חודשים, לקניות באינטרנט וזה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
זה בטוח ? ניסית את זה?... ד"א, עם הויזה הזמנית הזאת אפשר להעביר את כל הכסף שהפקדתי לשם לחשבון PAY PAL לדוגמא?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לא ניסיתי
אבל זה של ויזה, שם איכות עולמי.. כן, אפשר. המטרה העיקרית של זה זה קניות באינטרנט והפקדת כסף באינטרנט בביטחון מלא. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אוקיי תודה..
בדקתי ע"י חיפוש אצל האתר של רשות הדואר וזה מה שמצאתי: http://web02.postil.com/postshirut.n...3?OpenDocument כרטיס ויזה נטען האם לזה התכוונת? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|