הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-11-07, 19:01   # 211
Shart
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Shart

Shart לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DanielS צפה בהודעה
"שביתת המורים נכנסה היום ליומה ה-23."
מה שנותר לנו לאחל זה עד 120
חחח אהבתי

לי כל העניין הזה רק הורס,
יש לי בגרויות השנה ואחרי שהשביתה תיגמר יקרעו אותנו.

ישן 04-11-07, 19:07   # 212
Sagiii
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

Sagiii לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shart צפה בהודעה
חחח אהבתי

לרוב האנשים פה שבשביתה יש בגרויות אם אתה לא יודע..., כי הבנתי שהשביתה היא רק מי' עד יב' (תקנו אותי אם אני טועה) ורוב הבתי ספר מחלקים את הבגרויות בין ה-3 כיתות הללו.

ישן 04-11-07, 19:09   # 213
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

ציטוט:
חחח אהבתי

אחי תראה אני בעד השביתה ואני יגיד לך למה בידיוק..
עכשיו מה שאמרת מאוד אגואיסטי לדעתי.. אם המורים יקבלו קצת כסף ועל המון עבודה הם לא ירצו לעבוד ויעשו עבודה חרא.. ואז זה יגרום למה שיש כרגע שזה המון בלגן כמו אלימות, קללות וכ"ו
אם עכשיו המורים ישיגו את מבוקשם זה יגרום לכך שהדור הבא אחריך כבר לא יצטרך לסבול מה שאתה כן סבלת למשל עכשיו כדי ללמוד צריך להשתדל מאוד וצריך להשקיע המון אבל פעם זה היה מובן מאלייו שצריך ללמוד טוב והיו רק אחדים שהיו להם ציונים נמוכים אבל עכשיו ציונים נמוכים בכיתות הנמוכות זה נקרא "אין" אנשים שמחשים שיש להם בתעודה 16 נכשלים עד לאיפה הגענו ????
אתה רוצה שזה ימשיך ככה? אני לא !

Last edited by חיים; 04-11-07 at 19:22..

ישן 05-11-07, 10:21   # 214
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

חיים שאתה אומר פעם למתי בדיוק אתה מתכוון?
כי פעם חוק חינוך לא היה כ"כ חובה,ילדים היו יוצאים כבר בכיתה ו' מחוץ למערכת החינוך והולכים לעבוד...
גם פעם מערכת החינוך לא הייתה כזה להיט!
וגם אני בעד השביתה הזו.
אבל לא נראה לי שזה הכי יעזור,יכול להיות לטווח הקצר אבל לטווח האורך אני לא מאמין.
ובנוגע לטיעון שלהם שהכיתות גדולות אני לא יודע לפחות ככה זה אצלי,כל השנים שאני לומד הכיתה הכי גדולה שבה הייתה זה 31 ילד,וזה היה בכיתה א' ,בכל זאר הכיתות היו נלחמים כדי להשיג תלמידים....
מכיתה ב' ועד ו' היינו בכיתה בין 21-25 ילד!
בחטיבה זה גם כן היה ככה בכל כיתה בשכבה היו רק כ 25 ילד... אם הייתה כיתה חריגה זה היה 28 ילד לא יותר.
ואגב גם עכשיו שאני בתיכון הכיתות לא כ"כ גדולות לא עובר את ה 30 ילד ואפילו לא מגיעות!
וזה מהסיבה הפשוטה,שהאוכלוסייה (לפחות אצלנו) היא אוכלוסייה מבוגרת!

ולכל אלה שחושבים שהמורים עובדים רק 8 חודשים ומרוויחים 12 חודשים אז זה בולשיט,נכון שהם כאילו עובדים רק 8 חודשים ומקבלים משכורת ל 12 חודשים,אבל חשוב לזכור שהם מגיעים הביתה יש להם לבדוק מבחנים,בחנים,להכין שיעור,ישיבות (פעם בחודש בערך) יש להם ישיבה שנמשכת עד הלילה... להיות מורה זה ממש עבודה מסביב השעון!

ישן 05-11-07, 10:23   # 215
Shart
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Shart

Shart לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי חיים צפה בהודעה
עכשיו מה שאמרת מאוד אגואיסטי לדעתי.. אם המורים יקבלו קצת כסף ועל המון עבודה הם לא ירצו לעבוד ויעשו עבודה חרא.. ואז זה יגרום למה שיש כרגע שזה המון בלגן כמו אלימות, קללות וכ"ו
אם עכשיו המורים ישיגו את מבוקשם זה יגרום לכך שהדור הבא אחריך כבר לא יצטרך לסבול מה שאתה כן סבלת למשל עכשיו כדי ללמוד צריך להשתדל מאוד וצריך להשקיע המון אבל פעם זה היה מובן מאלייו שצריך ללמוד טוב והיו רק אחדים שהיו להם ציונים נמוכים אבל עכשיו ציונים נמוכים בכיתות הנמוכות זה נקרא "אין" אנשים שמחשים שיש להם בתעודה 16 נכשלים עד לאיפה הגענו ????
אגואיסטי?
מה הקשר
רק אמרתי שהלימודים חשובים השנה,
ושאחרי השביתה בטח יקרעו אותנו בשעות נוספות כל יום.

ישן 05-11-07, 10:25   # 216
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
אגואיסטי?
מה הקשר
רק אמרתי שהלימודים חשובים השנה,
ושאחרי השביתה בטח יקרעו אותנו בשעות נוספות כל יום.
לפי מה ששמעתי יש מצב שיורידו מחומר הבגרות...
ולא נראה לי שיוסיפו שעות נוספות,כי לא יהיה שווה למורים,אם כבר יחזירו את הימים בחופשים!

ישן 07-11-07, 00:01   # 217
Kfir.G
חבר וותיק

Kfir.G's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Kfir.G

Kfir.G לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי חיים צפה בהודעה
אם היית רואה על מה באמת שמו דגש בשביתה הייתה רואה שהם מדגישים את הערכים שהם לא מצליחים להעביר לתלמידים ולא תוצאות בלימודים...

לדעתי המורים צודקים מבחינת הרעיונות שמאחורי השביתה שלהם כי באמת השכר של המורים במדינה הוא משפיל ותחשובו על זה שאם יש בן אדם שיכול להיות מורה מצויין או לעבוד במקצוע אחר ולהיות בינוני מינוס ברוב המקרים הוא ילך למקצוע השני מהסיבה הפשוטה שהוא ירוויח יותר. אבל צריך גם להבין את הממשלה הסכומים שמושקעים בחינוך הם גבוהים אפילו גבוהים מאוד. לדעתי הדרך היעילה ביותר לפתור את המצב הוא לשלב את התלמידים בשוק והלפיק תעודות בגרות מעשיות. לדוגמה במקום המינימום יחידות שיש היום לבגרות שהוא 21 יחידות יעלו אותו למשהו כמו 40 כאשר יחידת החובה היחידה תהיה לשון (כי את זה מה לעשות צריך...) וכל תלמיד יבחר באופן חופשי באיזה מקצוע לעשות בגרות. לדוגמה תלמיד שהוא מה לעשות לא מבריק במיוחד ירוויח הרבה יותר ממערכת חינוך שתאפשר לו לעשות מסלול מקצועי לדוגמה ללמוד להיות נגר במקום לתת לו להכשל בספרות, היסטוריה וכד' שבינינו לא עוזרים לך בכלום בחיים. וככה אתה גם מוריד בכל המורים למתקשים ובעלי מאלכה שונים - במקרה הזה הנגר, יריווחו בעצם כח עבודה בתמורה לזה שהם מלמדים את התלמידים איך לעבוד. הבחינות יכולות להיות לדוגמה בנגרות לבנות ארון... מצד שני גם התלמידים המצטיינים יכולים לדוגמה להשתלב במבואות של הלימודים לרפואה ולעבור את המבחנים של המבואות בתור תעודת בגרות. מה שהתוכנית הזאת תניב זה דבר ראשון יהיה צורך בפחות מורים מה שיאפשר להעלות את השכר של המורים שישארו במערכת. דבר שני התלמיד יצא עם תעודת בגרות שבאמת תעזור לו בחיים! ולא סתם משהו שכותבים בקו"ח ובפועל הוא לא באמת שווה הרבה...

אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון שלי

ישן 07-11-07, 00:15   # 218
שליחטא
Winner

מיני פרופיל

שליחטא לא מחובר  

אני חושב שארגון המורים הוא די חסר תועלת ואגואיסטי
הוא רוצה תוספת שכר בטענה שהם שהמורים בישראל מקבלים שכר נמוך ובגלל זה יש מורים גרועים במערכת , אבל מצד שני לא מסכים לפיטורי מורים.
הוא רוצה יותר שעות לימוד וכיתות קטנות יותר אבל מצד שני מתנגד לדוח דוברת.
הוא רוצה שינוי כללי במערכת החינוך אבל מתנגד לרפורמה...
אז תעשו לי טובה ( לא שאני מזלזל ) אבל מורי ישראל ( שאני מאמין שרובם לא עשו תואר שני ) לא יצליחו להכניע את פקידי האוצר שיש להם עצבים מפלדה.

ישן 07-11-07, 01:15   # 219
KilleR
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל

KilleR לא מחובר  

הסוף קרוב מאוד, יולי תמיר כבר הגיע להסכם עם אירגון המורים והם מחכים לאוצר שיסכימו להסכם זה.

ישן 07-11-07, 01:18   # 220
DanielS
הוסטסניון

מיני פרופיל

DanielS לא מחובר  

באמת נראה לי שהסוף קרוב ..
באסה

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום