![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
{שאלה} בהצגת וידאו
שלום לכולם,
אני מציג וידאו באתר שלי עם קוד של מדיה פלייר, השאלה שלי היא איך אפשר לשים לפנ הוידאו שאני רוצה להציג עוד סרטון קצר שבו לדוגמא כתוב את שם האתר שלי או פירסומת. גם אם אני שם שידור חי. תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
לא חשבתי על זה אף פעם אבל תנסה להריץ PlayList
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בדר"כ זה עבודה עם פלאש,במקרה של מדיה פלייר,תזדקק לתוכנה אני חושב.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לדעתי לא צריך תוכנה, עם פיירפוקס אני צופה באתר של השיר שלנו עם מדיה פלייר שמובנית בדפדפן ואין שום פלאש
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
לא הבנת אותי או שאני לא הבנתי אותך,אתה מתכוון שלפני כל סרט יהיה פתיח כזה?נגיד כמו שוואלה/פליקס/תפוז שמים פרסומות בהתחלה?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
בול
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
פתח קובץ טקסט חדש.
שים בו את התוכן הבא: <asx version="3.0"> <title>Your Site</title> <entry> <PARAM NAME = "Prebuffer" VALUE = "TRUE"/> <PARAM NAME="CanSeek" VALUE="No"/> <PARAM NAME="CanPause" VALUE="No"/> <PARAM NAME="CanSkipBack" VALUE="No"/> <PARAM NAME="CanSkipForward" VALUE="No"/> <title>Pirsomet</title> <ref href="pirsomet.wmv" /> </entry> <entry> <PARAM NAME = "Prebuffer" VALUE = "TRUE"/> <title>Your Site</title> <ref href="Link Of the live video" /> </entry> </asx> תשמור את זה בשם Test.asx ולשרת של האתר שלך תעלה את הקובץ הזה, ובאתר עצמו בנגן תן לו href test.asx מקווה שעזרתי =] |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
קודם כל תודה,
עשיתי מה שאמרת אבל הוא מראה את קובץ הפירסומת אבל לא עובר לקובץ השידור החי עצמו. מה עושים? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שים לב כי פה אתה צריך לשנות את זה בהתאם ללינק.
<ref href="Link Of the live video" /> <ref href="http://videoLive.Wmv" /> |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תודה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|