|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היה לי ילד בכיתה, שעשה עגיל אצל בחנות מיוחדת והכל היה סבבה ופתאום אחרי שבוע וחצי הוא לא ראה כלום בעין, עד עכשיו הוא לא רואה כלום בעין ההיא...
והיו הרבה מקרי מוות מי שעשו עגיל באף או בגבה. ניראה לך זה אמת? סתם צחקתי.. עם אתה תעשה במקום מיוחד עם אנשים שזאת הפרנסה שלהם, אז בכיף. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
חח חשבתי אתה רציני! יש אצלנו מקום שניקרא טאטו והוא מומחה לזה זה עולה רק 100 שקל אבל למה כולם אמרו זה מסוכן והכל?! |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם הוא עושה לך שם משו לא טוב או שהוא לא מחטא את זה יכולים להיות לך זיהומים וזה.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם באוזן יכל להיות לך זיהום אני מדבר לא על אינפקציה וכאלה אני מדבר על איבוד ראייה ועל שיטוק וכאלה שלא קרורה בדרך כלל שעושים עגיל רק בגבה! אז אני רוצה לדעת ב100 אחוז |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואחי אל תאכל סרטים זה לא עושה כלום אם אתה מטבל בזה כמו שצריך! |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כן אני ילך למישהו מקצועי ישלם 100 וניסגר עיניין עכשיו צריך לשכנע את ההורים הקטע הכי מעצבן! יש למישהו דרך לשכנע? Last edited by oR.Cohen; 10-10-07 at 16:50.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
יש מקרים שיוצא אלרגיות, ותופעות לוואי מיזה.
חוץ מיזה לא שמעתי שום סכנה או נזק. בכל זאת, לא הייתי ממליץ לך לעשות אצל אחד שלא מבין.
# 18 |
חבר מתקדם
|
כל עגיל (כל עצם שחודר לגוף) יכול מצד אחד לא לעשות כלום ומצד שני להיגמר בטרגדיה (אבל במקרים די נדירים)
אם תשאל אותי אין יותר מדי סיכון, רק תעשה אותו במקום טוב ונקי (לא אצל חבר) |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אין לך ממה לדואג .. ידידה שלי עשתה לי עם סיכת ביטחון עבה שבוע ראשון יכאב לך שבוע שני אתה כבר לא תרגיש כלום
אחרי שנה שנתיים ניסתם לי החור אז פתחתי לעצמי .. כאב קצת .. ניסתם לי גם באף ובשפה כי בעבודה אסור לשים עגילים .. אז תפסתי מחט ופתחתי הכי חשוב אל תפחד מהמחט .. עכשיו יש לי עגיל בגבה באף ושתיים באוזן היה לי בשפה .. וגם בצד וגם בשפה למעלה |
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|