|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
האם יש פוטנציאל לאינקס אתרים בישראל?
האם יש פוטנציאל להקים אינדקס אתרים בישראל?
זוהי שאלה כללית. שאלות משניות: האם יש פוטנציאל בלהשתמש בדומיין: webdirectory.co.il התיכנון הוא כזה, לפרסם את האתר ולקדם אותו משמעותית וכל בן אדם בעל אתר יוכל להכניס את האתר שלו בתלשום לאינדקס, כשאינדקס יגיע ל PR גבוה. עד אז זה יהיה בחינם. בדקתי אינדקסים בארץ, והם לא גובים על זה כסף, כנראה בגלל שהנושא לא מפותח בארץ ואנשים לא מכניסים את האתרים שלהם לאינדקסים בכלל... |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אבל בחו"ל גובים על שניהם...
בגלל שזה מאוד דרוש שמה בארץ זה לא דרוש, אז לא גובים. תמיד זה ככה אם יש שוק מאוד צפוף ורווחי יגבו על כל דבר כסף... חברות לא ישלמו כסף לכניסה לאינדקס? אפשר לבזבז הרבה כסף על קידום האינדקס, השאלה היא איך אני יחזיר את זה בדיוק. אם זה בחינם אז כנראה רק מפרסומים באתר עצמו, אבל אינדקס זה אתר שלא גולשים בו וקוראים דברים, באים נכנסים ויוצאים. (אולי הנה למה ברוב האינדקסים יש חדשות?) נשמע כבר פחות מאינדקס... |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
יש כבר אינדקס אתרים עם שם דומה בשם WebDir.co.il:
http://www.webdir.co.il |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
יש גם את האינדקס שלי.... http://www.idx.co.il/sites/index.php
ויש גם את סרצ'יק searchik.co.il ויש את אינדקס וואלה, ונענע, וכו' לא חסר אינדקסים בארץ.
# 7 |
הוסטסניון
|
התשובה פשוטה. לא.
אף אינדקס לא מצליח בישראל (מעבר לסרצ'יק ואינדקסים של פורטלים גדולים) וגם סרצ'יק- וגם פורטלים גדולים משקיעים אלפים על גבי אלפים של דולרים בפרסום.. לגבי אינדקסים קטנים, אין הצלחה. ואגב גם גדולים לא מחזירים השקעה בסופו של דבר. אני אסביר למה: אף אחד לא באמת צריך את האינדקסים האלו בשביל לחפש מידע באינטרנט. זה ממש חלף מהעולם עם רעיון מנועי החיפוש. זה אפשרות חיפוש לא מועדפת ולא הרבה באמת משתמשים בזה. כלומר האתרים הללו יכולים להיות יפים ונחמדים כשלעצמם- אבל לא ממש שימושיים. Last edited by talyigal; 08-10-07 at 15:07.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|