![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
פרוטפוליו חדש שלי.
לינק : http://www.1122.co.il/striker
הזמנתי דומין כבר. מופעל על מערכת ניהול תוכן שמאפשרת הוספת לקוחות אחרונים , עריכת עמודים וכדומה.. מייל : שולח מייל כעמוד HTML , מגביל את שליחת המיילים ממחשב אחד (לפי זמן שנקבע מלוח הבקרה) לקוחות אחרונים : עוד לא הוספתי לקוחות.. מה שנמצא שם כרגע הוא רק לבדיקה :P אשמח לקבל ביקורת על העיצוב (דיי בסיסי לדעתי) על התאימות בדפדפנים ועל התכנות לדעתכם.. ![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נחמד אין פה משהו מושקע מי יודע מה ... אבל נחמד
בתור תיק עבודות אתה אמור להמחיש פה דברים שימשכו לקוחות .. בהצלחה
חבר בקהילה
|
חמוד , לא יותר
זה תיק עבודות אתה צריך להמחיש בצורה הכי טובה שאפשר מה שאתה יודע לעשות לפי דעתי אתה צריך לעלות אם אתר ברמה גבוהה ביותר , על מנת שכל בן אדם שנכנס יבין איזה מתכנת אתה. האתר הזה לא מסביר את כישורי התיכנות שלך בצורה טובה , אל תשכח שהרושם הראשוני הוא הכי חשוב שיש . וזה מה שאתה לא תשיג אם תמשיך אם האתר הזה. בהצלחה בהמשך. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
האמת שאני לא ממש אהבתי.
לדעתי אתה קופץ יותר מדי מהר למים העמוקים, לפני שאתה בכלל מממש דברים בסיסיים. דברים כמו, שגיאה אם לא ממלאים את כל השדות בטופס (השגיאה לא קשורה בכלל לעיצוב), המערכת תוכן לא מבינים בכלל מה היא עושה ועוד הרבה דברים שאולי נראים בסיסיים ומובנים מראש, אבל הם יוצרים את הרושם השלילי. לסיכום יש עוד על מה לעבוד לפני שאתה פותח אתר שמייצג אותך.
תודה על תרומתך.
|
לא ממש אהבתי, אתה מסוגל ליותר לדעתי .
|
![]() |
# 6 | ||||
Permanently Banned
|
אממ , קודם כל כמה עדכונים אחר כך אני יתיחס לתגובות
לאחר כמה תיקונים , הקוד נערך וכעת הוא תקין ב100%.(לינק) תוקנו מספר באגים במערכת ההזמנות. לתגובות : ציטוט:
ציטוט:
אני ישלב בקרוב הרבה JS ו DHTML בבנית האתר. ציטוט:
אני לא קופץ לשום מים עמוקים. המערכת ניהול תוכן ברשימת הלקוחות היא סתם, כמו שאמרתי הרשימה עוד לא מעדוכנת, בקרוב היא תבוא עם פירוט\תמונה לכל אתר. אשמח אם תפרט בנוגע לשגיאה. ציטוט:
ישנם עוד דרכים לשיפור לדעתך..? |
||||
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
קיקוד גרועעע
יש לך איסיקיו? |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
הקידוד על הפמים לגמריי דבר ראשון לודמים לקודד ורק אחרי זה לתכנת אתה לא יכול לתכנת בלי לקודד כך שכדי שתלמד טוב יותר לקודד כדי שיהיה לך רושם טוב יותר חוץ מזה האתר הזה בגלל לא הביא עליי רושם אלא העפך הרושם הראשוני על הפנים זה נראה כמו סתם איזה אתר קטן כזה וריק...תוסיף מידע טקסטים ועוד המון דברים
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני יודע שאפשר לעבוד עם דיבים , פשוט זה אתר שנטען מהר בכל מקרה.
כל הקיצורים בקידוד בשביל שיהיו פחות תמונות נטעות וכדומה , לי אין את הבעיה , כי האתר קטן יחסית אין בו הרבה תמונות ... האיסי שלי 50015047 |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|