|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Winner
|
וואלה, איזה אנשים יש בעלום, בעע
עשיתי עסקה עם- soldier-x..
434364376 קיצור, אמרנו אני ישים באנר של גוגל באתר שלי והוא יביא לי בתמורה דומיין. כמעט כל יום דיברנו וכל פעם יש לו תירוץ אחר, "מצטער, שכחתי אותך אחי" וזה... ואז היום פתאום הוא אומר לי איזה דומיין אני רוצה, אמרתי לו up-me.com.. ואז הוא אומר לי: soldier-x (PM 05:57) : אתה צריך את הדומין שיש לי? soldier-x (PM 05:57) : www.sendup.net Instart Design (PM 05:57) : מה?!!? soldier-x (PM 05:57) : אתה רוצה להשתמש בו? Instart Design (PM 05:57) : לא.. והוא אומר לי לא רוצה להביא לך כום, אני רוצה רק US. קיצור בסוף סתם שמתי את הבאנר בלי דומיין אפילו.. סתם בנאדם חרא ונצלן. הוא אפילו קבע לי איזה דומיין אני ירצה. חחח |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חלאס לפרסם כאלה דברים תנעלו :S
מה אתה ורצה להגיד לנו בזה? זה בנאדם שאנחנו לא מכירים והוא לא גולש פה וכנראה גם לא מתעסק בתחום של הוטסינג וכל זה. חלאס לחפש דרכים עקיפות, אתה רוצה דומיין? 20 שקל תקנה
# 3 | |
Winner
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אולי התנהגות מלוכלכת, אבל הוא לא חייב לך כלום.
יש המון אנשים חרא בעולם, וטוב שזה הדבר הקטן שקרה לך, תתחיל להתמודד. לא קיימתם איזה חוזה ביניכם, הוא יכול לעשות הכול ![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
קודם כל,למי שלא יודע זה אני הבעלים של הוסט מי
הוסיף אותי instart בטענה שאני יביא לו דומין בתמורה לאדסנס בהתחלה לא הסכמתי והוא התחיל לשכנע אותי ושיש לו הרבה כניסות ביום סבבה הסכמתי איתו ואמרתי לו עוד היום נבדוק כמה כניסות יש ביום הראשון היה 8 כניסות! איפה כל הכניסות? אין עבר שבוע שלם ולא היה 300 כניסה (צפיית דף) ועוד לא הרווחתי אף שקל ממנו. אז איך אני חייב לו? אפילו לא הייתה לחיצה אחת אז איך אני חייב לו, והוא גם לא הביא את כל השיחה, כי רציתי להזמין לו והייתה אפשרות להזמין לו US ואז הוא לא רצה... הוא רצה COM אבל אמרתי לו אי אפשר שישים את כל השיחה. יום טוב.
Winner
|
host-me.co.il, בצוהרים אתה אומר לי כמה כניסות יש לי חח.
ציטוט:
2, לא שיכניתי אותך, שאלתי אותך, אמרת סבבה, או משהו כזה. 3, לא הוספתי אותך, היית כבר באיסי שלי. גם ללקוחות שלך אתה בוחר איזה דומיין להזמין, תגיד? |
|
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
מתי תבינו שזה ל-א המקום לשטויות האלו?
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|