|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[שאלה]למה asp.net טוב יותר מ php?
אוקיי אז ככה מעניין אותי לדעת למה המון אנשים אומרים ש asp.net טוב יותר מphp...
קראתי מאמר בנושא ולפי מה שהבנתי עדיף להשתמש בphp..(זה המאמר:http://www.kcsnet.net/articles/php_vs_asp_net) אשמח לכמה שיותר מידע בנוגע לasp.net ... אני רוצה לדעת אם שווה ללמוד את השפה במה היא יותר טובה מ php וכו'.... תודה לכולם! |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
אם asp.net הייתה יותר טובה מ-PHP, למה PHP כל כך פופולארית? למה חלק נכבד מהאתרים בנוי מ-PHP? למה 4 מערכות הפורומים המובילות(לפי דעתי-לא נערך שום סקר), IPB, vBulletion, MyBB, PHPBB בנויים ב-PHP?
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
אולי מהסיבה שasp.net יחסית שפה חדשה.....
![]() פשוט בהרבה מקומות אמרו שasp.net טובה יותר ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
מאיפה הוצאת את הדברים האלה?
אוקע, תשלום. הנה עוד דבר! PHP היא שפה עם קוד פתוח-משמע, אם יש באגים, הם נמצאים, ומתוקנים מייד. חזקה יותר? "אני שפה חזקה יותר".___."לא! אני יותר". למה אתה מתכוון? מאובטחת יותר? אין אבטחה של שפה, יש אבטחה של מערכת. מתקדמת יותר? גם את זה מאיפה הסקת? |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ואף אחד לא שם לב ש .NET אינה שפה אלה סביבה. כמה רשלני מצידכם.
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה: יש אבטחה מובנית ומלאה על asp.net - אפשר לבטל אותה אם רוצים. |
|
![]() |
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אתה מדבר מדעתך האישית, תציין את זה. אני מתכנת PHP כבר למעלה מ3 שנים, ואני מודה ומתוודה שASP.NET היא שפה מדהימה פי כמה וכמה מPHP. היתרון היחידי שיש לPHP על פני השטח הוא הOPEN SOURCE, זה וההתאמה לווינדוס ולינוקס. אתה לא יודע מה יש בASP.NET, אתה באמת לא יודע. יש שם AJAX מובנה בשפה. יש לך כל דבר שתרצה במרחק נגיעה. יש לך דברים שלא קיימים בPHP ולא יוכלו להתקיים. תפסיקו לדבר על דברים שאתם לא מבינים בהם, אנשים קוראים את זה ומשתמשים בכם כמקור ידע. הוא שאל ספציפית על ASP.NET, אני לא אתחיל להסביר לו שהיא מורכבת מVB.NET ומC#, כי יכול להיות שהוא יודע את זה ושאל שאלה סתם בשביל להבין. אל תעשו סיפור מכל דבר. מקורות על AJAX + ASP.NET http://www.asp.net/ajax/ http://aspnetajax.com/ |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני לא מכיר את asp אבל לפי מה שרואים היא באמת יותר חזקה
רוב האתרים הגדולים כמו walla ynet וכד' בנויים מ asp שזה מחזק ש asp יותר חזקה. |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
איך אתה מגדיר "שפה חזקה"?
וציינתי שזה מדעתי האישית......, תסתכל בסוגריים. אתה יודע מה? ושוב פעם, הכל רק מדעה אישית, ASP היא שפה עם AJAX. ASP היא שפה עם כמה תוספים. ASP היא שפה שמתאימה לווינדווס. רגע, אז אתה שופט שאם ב-PHP היה קלאס מובנה עם כל מיני דברים ותוספים-אתה היית ש-PHP יותר טובה? אל תגיד ששפה יותר טובה אם אתה יכול לעשות את התוספים שיש בה-בשפה השנייה. מה שהבנתי שיש בה גם זה אפשרות לעבוד עם שפות עם מהדר, כגון C, VB.NET, וכו', אבל למה שנצטרך את זה? וגם זה, עם קצת התאמצות נוכל להכין תוסף ל-PHP שיכלול אפשרות להריץ פקודות בשפות אחרות. אבל למה? PHP != ASP, ב-PHP יש יתרונות-וחסרונות. ב-ASP יש חסרונות-ויתרונות. לכל אחד יש היתרון שלו, ואני לא רוצה להעליב, ואם זה מעליב אני אערוך את התגובה, אני לא מאמין שמישהן בן פחות מ-20, שלא עובד בחברת תכנות רצינית כמה 4-5 שנים, יכול לשפוט, "ASP טובה...",,,"PHP פחות...". יש כאלה שלמדו את שניהם-ואמרו "PHP בשבילי". יש כאלה שלמדו את שניהם-ואמרו "ASP בשבילי". וזה שכמה אתרים בנויים ב-ASP כמו הדוגמאות שצויינו באשכול, אבל IPB 1.3, IPB 2.2, vBulletion, MyBB, PHPBB בנויים ב-PHP. אני התחלתי ללמוד ASP ו-PHP בו זמנית, לאחר שלמדתי VB, נכון ש-ASP היה דומה, אבל PHP לא היה מלא בכל מיני דברים, השגיאות שלו-היו יותר מפורטות(אך זה ניתן להגדיר דרך השרת), בקלות עשיתי משהו ב-PHP, שלקח לי כפול זמן ב-ASP. מישהו פעם בנה מערכת ניהול תוכן ב-ASP, היה כל כך הרבה דרכים לפרוץ לה, אבל זה לא הרעיון, לקח לו חצי שעה למצוא איך לבדוק אם הטופס נשלח מ-POST או מ-GET. לכל אחד יש יתרונות, ואף אחד מאיתנו לא יכול לשפוט. מתי נוכל לשפוט? שכנגיע לגיל 30, אחרי שהיינו בחברת פיתוח אתרים במשך 5 שנים, וגם אז, נוכל רק להגיד "PHP זה בשבילי"/"ASP זה בשבילי". |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|