|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() עבודה אנארובית שורפת קלוריות גם, תאמין לי כדי לעלות במסת שריר הוא צריך לאכול איזה 2000 קולוריות ביום והרוב חלבון אבל הוא בחיטוב אז הוא אוכל פחות כך שכמה שהוא לא יתאמן הוא יוריד שומן ויעצב שריר אבל אין מצב בעולם שהוא יעלה במסת שריר בלי תזונה. בכל תוכנית, חיטוב או מאסה זה האחוזים: 60% תזונה קובעת בהכל, 30% אימונים, 10% גנקטיקה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גנטיקה היא נקודה מאוד חשובה בעניין הזה. יש אנשים שטוחנים כמו סוסים ולא משמינים, הכל בגלל הגנטיקה, ולעומתם, יש אנשים שיקחו לפה פירור וכבר ישמינו. יש אנשים שלפי הגנטיקה שלהם יפתחו שריר יותר מהר, ויש כאלה שיפתחו אותו בצורה איטית. כמו כן מבנה גוף גם שונה לכל בן אדם. יש בן אדם שקיבל גנטיקה כזאת שדווקא התחת שלו בולט, ויש אחד שקיבל גנטיקה שהכל אחיד אצלו בגוף והכל דק.
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
תרוץ, הכי טוב
# 15 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
אל תיכנס לתוכניות הרזיה האלה, זה יהרוס אותך.
תלך על דברים בריאים, אוכל בריא וכו'. תעשה ריצה כל יום וכפיפות בטן ושכיבות שמיכה, אבל תקפיד מדי יום לעלות את הרף. אם תקפיד, תוריד את הארבעה קילו האלה ואפילו יותר תוך חודש. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה שחכתי להגיד: לא הייתי עושה אף פעם דיאטה בגלל התערבות אלא רק אם הייתי רוצה בעצמי. Last edited by DanielS; 06-07-07 at 22:20.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
תאמין לי להוריד 4 קילו זה לא הרבה בכלל תעשה דברים פוטים אל תתאמץ תהיה בטוח בעצמך שתצליח ותאכל צת פחות ממה שאתה אוכל וכמובן שתאכל אוכל בריא וקצת אירובי פה ושם ואתה תהיה בסדר תספיק לך הליכה של חצי שעה עד שעה ביום
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
האמת? אני מציע לך לא לקחת אף אחת מהתגובות פה- רשמו כאן יותר מדי שטויות שאפילו נוגדות עובדות מדעיות. תלך למכון, תקבל יעוץ- את ה-4 קילו האלה תרד בלי לשים לב (זה באמת כלום לבנאדם שנמצא בכושר ממוצע/לא טוב).
|
![]() |
![]() |
# 20 |
מ.תיכנות
|
חח פחות מ1000 קלוריות ביום? זה כבר נמוך ברמה מסוכנת!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|