![]() |
# 31 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בתוכנית שלי יש גם תוכנית מזון, אל תלמד אותי על זה בבקשה.. אח שלי עשה קורס שלם בווינגייט על הדברים האלה. אני אישית לא שמן ולא הייתי שמן אבל אני מבין בזה אוקיי?
![]() |
# 32 |
חבר וותיק
|
חחח למה שמן?לא חובה להיות שמן אני איכשהוא אוכל המון וכל דבר שזז אני אוכל ואני ממש לא שמן XD תסביר לי את זה
|
![]() |
![]() |
# 33 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לי גוף שפשוט לא משמין.. לא משנה מה אני יעשה^^ אני 1.82 שוקל 55 (נמדד הרגע!!!) עולה לכיתה י' זה ממש כלום. ואני אוכל הכל, פה גדול אוכל הכל! כל דקה נתונה אני עם אוכל, החדר שלי = מטבח. אבל אם הוא כן שמן? אז אני אולי יכול לעזור^^ תלוי בו.
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
עריכה: אם אתה אומר שאתה לא עושה כושר, סביר להניח שאתה שמן.. אין לי בעיה לבנות בשבילך תוכנית אימונים, שאם באמת תשקיע ותתמיד כל מה שרשום אני מבטיח לך שהשומן ייעלם ואתה תיראה פצצה..[/QUOTE]
דבר ראשון אני מקלון אני לא שמן.... אני שוקל רק 34 קילו ודבר שני תכנית אימונים אני צריך לכושר ולא כדי להוריד שומן כדורגל וכדורסל אני לא יכול כי אין לי אם מי לשחק... Last edited by Disc-F; 05-07-07 at 18:05.. |
![]() |
![]() |
# 36 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה אתה לא רוצה זה אתה לא רוצה .מה אתה כן רוצה? אתה פשוט משכנע את עצמך שזה לא טוב בישבילך וזה כבר נתנו לך יותר מי 20 הצעות ואתה ממציא לכל דבר תירוץ .. גם כדורגל וגם כדורסל אפשר לשחק לבד אם כבר יש לך חברים כאלה מעפנים וקטנים תמצא חברים חדשים מעל גיל 11 לא פחות מי 13 (לפחות שהיו בוגרים) כי לפי הדיבור שלך שום דבר לא טוב בישבילך .. עריכה: דרך אגב לא באתי להעליב אותך אלה חלילה רק לעזור כי המנהלים בפורום חושבים שאני "מעליב" הרבה אנשים פה..פשוט חבל אני אומר את האמת וכפי שאני רואה את המצב.. Last edited by urieluri93; 05-07-07 at 19:05.. |
|
![]() |
![]() |
# 37 |
Whatever
|
חחחחחחחחחח מה? מי שלא עושה כושר שמן? אוי ווי. איך הגעת לזה?
# 38 |
חסום
|
בגיל 11 לא ידעתי מזה אנטרנט ..
|
![]() |
![]() |
# 39 | |
חסום
|
ציטוט:
1.81 שוקל 56 עוד מעט בן 23 ![]() |