|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
נשמה של הפורום
|
אישית, אצלי זה התחיל מגיל קטן (5), שלמדתי את הבסיס. אוצר המילים התפתח מטלוויזיה בעיקר (כל הסדרות האמריקאיות שהיו בערוץ הילדים לפני 10 שנים פחות או יותר), ומהמחשב עם הזמן שהטלוויזיה פחות עניינה אותי.
ספרים יכולים לעזור, רק אם אתה מוצא בהם עניין. אם לא, מיותר להתחיל ולקרוא ספר רק בשביל ללמוד דרכו אנגלית - אחרי כמה עמודים תשתעמם, ותבין שזאת לא באמת הדרך. |
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
לא יודע מה איתכם, אני נחשב למצויין באנגלית (רוצים לעשות לי בגרות בכיתה ט' 0_O) אני למדתי הכל מהמחשב
סתם נכנסתי לאתרים שעניינו אותי ופשוט התחלתי לקרוא מה שלא הבנתי חיפשתי קצת על המילה וחזרתי עליה כדי לא לשכוח. ואמממ.... זהו אצלי זה התפתח מגיל יותר צעיר, ואולי תתקשה, אבל אף פעם אל תוותר. בהצלחה
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ככה אני גם לומד וגם מתעדכן(מאמרי חדשות) ואני מסודר. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
ספרים וסרטים הצעה ראשונה שלי
תן לי גם להמליץ לך לשמוע מוזיקה לועזית טובה... לי זה שיפר תאנגלית (אבל אצלי זה שפת אם בכל אופן) ותנסה למצוא אנשים מחו"ל תתחיל לכתוב באנגלית, תפתח myspace.... |
![]() |
![]() |
# 15 | ||
חבר על
|
ציטוט:
זה בולשיט!!! עם אתה משתמש בבילון אתה לא מבין כלום... אתה יודע את אותה מילה לדקה לפחות אולי אתה מבין את המאמר אבל זה לא שווה!! ניסיתי את הדרך הזאת בעבר וזה ממש גרוע ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה לכל המגיבים אני יקח בחשבון את העצות שלכם !!!
הצלחתי להתפתח בשפה ספרדית , למשל אני רואה עכשיו סרט בספרדית ותרגום בעברית אני יכול להקשיב נכון ולזכור , אבל באנגלית זה קשה הם מדברים די לא ברור[אמריקאים נחפזים בדיבורים] , אז אני חושב צריך לראות סרטים מצויירים השפה הכי קלה , לקרוא ספרים , ללמוד אוצר מילים ולכנס שרתי ונטרילו וטיםספיק של ארצות הברית וללמוד לאט לאט , פשוט אני מתייאש אני חייב ללמוד אנגלית , למשל על מה שקשור למחשב אני מבין אין לי בעיהה , אני רוצה שתיהיה לי גרמטיקה ... יש לי את הכלים ללמוד אבל את הדרך למצוא דיי מתוסבך !!! ועוד פעם תודה רבה לכם אני ינתח את המצב הזה ופשוט תיהיה לי שפה+ .. אני מאמין שיצליח ביוזמתי והתקדמות העניינים תכוון אותי לדרך הנכונה . |
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דרך מייפל המשחק שאני הכי שונא למדתי אנגלית בסיסית
אבל יש לי בביליון צמוד כמו שאחד אמר אני קורא דברים מה שאני לא מבין ישר רושם ויש תירגום ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|