|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
עזרה | צריך לדעת פונקציה שמודדת זמן של מידה (סרט)
העלתי סרט .. אני רוצה לעשות אוטמטי שזה ימצא כמה דקות הסרט .. ניתן לעשות דבר כזה ?
כי ברגע שאני עושה לחצן ימני על הסרט>מאפינים אני רואה שם תזמן אולי אפשר לגנוב אותו משם ? תודה לעוזרים *עריכה : לא מידה של מדיה ..* תודה
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 27-06-07 at 00:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מאמין ששמור בתוך הקובץ את המידע הזה.
באיזה קידוד מדובר? תחפש, אולי תמצא קודים שעושים את זה ואם לא אתה יכול לראות בתעוד של הקידוד איך המבנה של הקובץ נראה ולדעת לפי זה.
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
זה קבצי avi mpeg asf
# 4 |
חבר על
|
[רעיון]
אולי אחרי שאתה מעלה את הקובץ לשרת תריץ אותו ותמדוד את הזמן שלוקח לו לסיים וככה תקבל את האורך... לא יודע כמה זה אפשרי אני חושב שזה בערך מה שיוטיוב עושה... ובגלל זה לוקח קצת זמן ליוטיוב מהרגע שהסרטון עלה לשרת עד שהוא הופך לפעיל... חיפשתי קצת ולא מצאתי שום פונקציה שתוציא לך את האורך של הסרט בזמן... מצאתי כמה כיוונים שקשורים למשחק עם הקידוד של הסרט אנערף... google it |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
במידה ויש לך שרת ייעודי: http://ffmpeg-php.sourceforge.net/apidoc.php
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
FFMPEG - המחלקה המושלמת לעבודה עם סרטים (וגם להפוך אותם ל FLASH).
כל מה שתצטרך תמצא שם
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ואללה עזרת לי תודה גבר !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|