|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
זה הופך להיות כבר דיון...
כל אחד מעצב כפי שהוא רואה, כמו שאמרו חכמים "על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח" או כמו שאני מגדיר את זה : "אחד רואה את זה שחור ואחד רואה את זה לבן" אז לא להתווכח על שטויות.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הירוק והאפור האלה לא משתלבים טוב. התוספת של הבורדו והכחול+שחור לא מוסיפים. צריך משהו חדש? בהחלט צריך, אבל זה לא חדש. זה ישן. רוצה עצה אמיתית? אל תסתכל על עבודות של אנשים פה, כל אחד מסתכל על האחר כאן וכל העיצובים יוצאים דומים. רוצה דוגמאות למה שהולך היום? בבקשה: http://www.blog.com http://www.traineo.com ומי שאמר מה הקשר עננים, אין קשר אבל עננים נותנים תחושה טובה יותר לגולש, דוחפים אותם לא רק בעיצובי הוסטינג.
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
נחמד +-.
נסה לשפר לוגו וכפתורים ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר חדש
|
נחמד+++!!!
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לי לפחות איך שנכנסתי חשבתי שזה סיני עובד בשדה אורז (עם הכובע וזה)
אולי זה רק אני אבל תוריד את העלים או דשא או עלים תחליט
# 17 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
הצבעים פשוט לא משתלבים הירוק בבאר שנורא נחמד עם האדום הכהה למטה והכחול המוזר עם השחור אפור בצד שמאל כל כך הרבה בלאגן.
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
"ועוד איך שאני יודע לקבל ביקורת שמסבירים גם את דעתך ומנמקים" בנוגע לעיצוב עיצוב חמוד הצבעים לא ממש קשורים אחד לשני לא ממש אהבתי מבנה ואיפה הלוגו למה כי זה בסך הכול כיתוב אין משהו מיוחד בלוגו !! |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
חביב אומנם לא מקצועי יש לך עוד מה ללמוד תתמיד תמשיך לנסות ותזכה לתוצאות טובות יותר
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|