|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
האם כאשר גולש נכנס לאתר דרך קישור שאני הוספתי באתר הסתכל, לא קנה, אך כעבור כמה ימים נכנס שוב וקנה את המוצר אני אקבל את העמלה?
כי בסך הכל אני הבאתי אותו הוא התרשם ואולי "שאל את אמא" אם אפשר לקנות והיא הרשתה לו רק אחרי כמה ימים. |
![]() |
![]() |
# 12 |
אחראי פורום
|
אולי תעשה שיתווסף גם קוקי, עם ה-REF ID
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
תשובות מרוכזות...
גולש שהגיע מהאתר שלכם, נרשמת אצלו עוגיה למשך חודש. כלומר - גם אם לדוגמה הפניתם אותו לאוזניות 5H, הוא חיפש והתייעץ ורק אחרי תקופת זמן כלשהי (עד חודש) קנה אצלנו, תקבלו את העמלה.
לגבי "כמה אחוזים" - זה ישתנה ממוצר למוצר, בין 1-10% + אחוזים מהפניה של אתרים אחרים. גרסה פועלת תהיה בימים הקרובים, ברגע שתהיה אני אעדכן. |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
אשכול זה בא להחליף את http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47024
פתחנו בפיסיגיימס (www.pcgames.co.il) תוכנית "שותפים ברווחים" דו-שכבתית (כלומר: מקבלים אחוזי עמלה עבור הקניות + אחוז מסויים מהרווחים של בעלי אתרים אחרים שאתם מפנים). בגדול, למי שממש לא מבין בתחום - אתם מקבלים קישור שאיתו אתם מקשרים לאתר שלנו (או לדף מוצר/מחלקה/חיפוש ספציפי), ומאותו רגע, הגולש שנכנס לאתר - אם יבצע קניה - יכול לזכות אתכם בעמלה. היתרונות:
כמות העמלה שתתקבל משתנה ממוצר למוצר, בהתאם לרווחיות שלנו ממנו, ומגיעה ל 1-10% ממחירי המוצרים. בכל מקרה, אפילו אם המוצר נמכר במחיר לא רווחי (ויש מוצרים כאלה), תקבלו לכל הפחות 1% עמלה. המערכת כרגע בשלבי הרצה, ואם מישהו רוצה להשתתף בתוכנית עוד לפני שהיא מתפרסמת (וכך לקבל גם יותר עמלות של בעלי אתרים שיצטרפו לתוכנית) - הוא מוזמן להצטרף. לחצו כאן למעבר לטופס ההצטרפות. בכל מקרה, כרגע המערכת מספקת דו"חות סטטיסטיים בסיסים מאד, אבל היא עובדת. ההצטרפות בחינם. שאלות? אתם מוזמנים לשאול כאן... |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
בני לא הייתי מצפה ממך לתגובה כזאת. לפתיחת פרוייקט בגישה של: אם יצליח נעשה.
תציג את תוכנית השותפים הכי טובה שאתה יכול - עמלות גבוהות, תנאים טובים, תוכן ובאנרים, דוחות סטטיסטייים מלאים וכל מה שתוכלו, וההצלחה תבוא מעצמה (עם שיווק נכון כמובן). תזלזל ותן ממשק כזה, בלי עיצוב נוח עם מערכת לא טובה (ובלי תוכן), ולא יהיו הרבה סוכנים (מן הסתם), ואז גם לא תזכה להשקיע ולראות אם התוכנית מצליחה. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. רוצה עמלות גבוהות? אתה צריך אתר שבו המשחקים מתומחרים בצורה גבוהה יותר. המוצרים מתומחרים בצורה גבוהה יותר? תקבל אחוזי המרה נמוכים יותר. מבחינת דו"חות סטטיסטיים יש דו"ח שאומר לך בזמן אמת לגבי העמלות, הצטרפויות וכניסה של מבקרים דרך הלינקים שלך. אין עדיין טעם לדו"חות אחרים. הרי המערכת עדיין לא פעילה, אז מה יעזור לך (לדוגמה) דו"ח התקדמות חודשי? |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
זה כמו שאני אגיד: עכשיו אני אעלה אתר עם דומיין info ובלי עיצוב, ואם יהיו מכירות נשדרג. הרי לא יהיו מכירות בלי השקעה. תעצב את המערכת קצת יותר, שיהיה נעים לגלוש בה. תן באנרים (אני מוכן לעצב לך אפילו). תן קודים של קישורים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|