|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני עדיין מאמין שזה חוקי, רק בגלל ההיגיון הפשוט שדבר כזה יתחיל בבדיקת חוקיות. בכל אופן, לי לפחות אין את ההיכרות המספקת עם הכלי כדי להתווכח על משהו, תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 52 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
לא מעט מאפיינים חודרניים, כולל אחד בולט יחסית:
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 53 |
חבר על
|
אין כזה דבר אנונימיות ברשת,
אבל לא משנה. ואני לא פוגע בזה כי אני לא מפרסם את המידע שברשותי, בדיוק כמו שספקיות אינטרנט לא מפרסמות, אלא אם כן יש צו משפטי שדורש את זה. עריכה: דברים כמו לחיצות יכולתי לדעת לפני, אז במקום שמערכת סטטיסטיקות כלשהי תכתוב לי שגולש X נכנס לפה, לאחר מכן לחץ פה, אני רואה את זה בלייף. לדעתי, זה לא ממש מקליט את המשתמש, מה שהם עושים זה לקחת צילום מסך ועוקבים אחר הקלטים שלו, העכבר ומקלדת. מריצים וידאו עם הריבוע שלהם שמסמל את סמן המשתמש על גבי תמונת מסך של אותו העמוד. רעיון נחמד =]
![]() |
# 54 |
חבר וותיק
|
אחרי שראיתי נראה רעיון מצויין!
אם היה לי אתר הייתי משתמש בו - אבל חבל שלא פעיל בפלאש .. נ.ב 1001 הודעות
# 55 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
די כבר חוקי לא חוקי.. מה לא חוקי פה? לראות איפה הגולש זז עם הסמן של העכבר? זה פרטיות שלו? הוא יודע שעכשיו עברתי עם הסמן על לינק מסוים אז זהו, אין לי יותר פרטיות?
אני בטוח שהחברה שפתחה את המערכת הזאת בדקה לפני כן אם זה חוקי או לא
# 57 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה אתם משווים כל הזמן עם גוגל? בכל מקרה, המערכת של גוגל אוספת מידע שאתה כבר שולח, דרך הדפדפן, במודע. הרי אתה יודע מתי אתה עובר דף ומתי לא.
ואני אישית לא היתי גולש באתר עם מערכת כזאת, קרה לא פעם שלחיצה לא נכונה על TAB וכתבתי את הסיסמה שלי לא בשדה הסיסמה. גם למשל החלטתי להגיב תגובה למישהו כתבתי וכתבתי ולאחר מכן החלטתי שלא להגיב. לא חסר דוגמאות כאלו. |
![]() |
![]() |
# 58 | |
חבר על
|
ציטוט:
ואני לא חושב שמי שמשקיע כסף ברכישת מנוי למערכת [בינתיים זה רק לבטא טסטינג-בחינם, וגם זה לא לכולם] הוא יעשה את זה כדי לקחת פרטים סודיים שאתה עלול לכתוב בשדות שונים באתר. תעשה טובה אל תתן דוגמאות מפגרות. וואלה, תכתוב סיסמא, איך אפשר לדעת למה היא שייכת? בטעות תציין את השם משתמש וכתובת של השירות?
![]() |
![]() |
# 59 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז זה כל הקטע, שאתה צריך לידע את הגולשים לפני הכניסה לאתר שאתה עוקב אחר X וY, ואז הם יכולים לבחור אם להכנס או לא.
|
![]() |
![]() |
# 60 |
חבר על
|
סבבה.
Web Developer Last edited by Udi; 18-05-07 at 17:35.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|