|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מאיפה אני ,כבעל אתר,מצליח,אמור לדעת שיש לך עשרים אלף שקל שרת טוב יעלה לך בסביבות ה 12,000 ש"ח. תוסיף עלויות תחזוק ואחסון חודשיות (בהנחה ששילמת על השרת בתשלום אחד) ותגיע לעוד אלף או שניים. + כל ההשקעה שנתתי באתר,אם האתר קיים הרבה זמן אני רוצה אולי קצת יותר מ6,000 ש"ח לא ? ![]() שיהיה בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
אתה רוצה לראות את הפירוט של החשבון בנק שלי?
ואיך הגעתם לזה ששרת טוב עולה 12 אלף שקל? כול השרתים שהיו לי היו שרתים שהבאתי מארצות הברית והם עלו הרבה פחות מ12 אלף. המחשב שאני כותב ממנו עכשיו יכול לשמש כשרת יותר טוב משל רוב החברות פה. ולא,אני אלכס אחר. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
שרת טוב עולה הרבה יותר מ12 אלף. הרבה הרבה יותר.
השאלה למה אתה קורא שרת טוב.. קצת מצחיק לחשוב שמישהו ירצה "למכור" את העסק שלו אם הוא מרוויח.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
האמת שזה בכלל לא מצחיק ש כאלה שהם עסוקים או שיש להם בעיות אישיות שבעקבותם הם מחליטים למכור או לסגור את העסק.
זה קורה וקרה להמון חברות גדולות תאמין לי אנשים גדולים הרבה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך הגיעו להחלטות כאלה. ושרת טוב לא ניתן לקבוע על פי סכום כסף אני יכול להשיג חלקים מעולים לשרת במחיר עלות ויתכן וזה לא יעלה לי יותר 12 אלף ושוב הכל תלוי במה יהיה בתוך הקופסה. בכל אופן מקווה שתמצא חברה טובה לקנות והכי חשוב בהצלחה בכל דרך שתבחר. להתראות. אלירן! |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא מדובר פה בשרת שלך,מדובר פה בשרת שאני באופן אישי שילמתי עליו,מעצבנת אותי דרך החשיבה הזאת,אולי זה נקרא קומבינה ואולי לא,אבל "הבאתי שרת מארה"ב" ,מגניב. אתה יבואן ? אם כן ,קבל את ברכתי. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ברור ששרת Dual Xeon 5350 (שמונה ליבות) עם 8GB DDR2 ECC, 4x73Gb scsi יעלה הרבה יותר מ-12,000 ש"ח, אבל גם שרת עם מעבד 'E6600' (שהוא זהה ל-Xeon DualCore 5140 בביצועיו), 2 ג'יגה זיכרון ו-160Gb SATA2 שעולה כ-3000 ש"ח יכול להיחשב כשרת טוב. ובלי קשר אתם מדברים פה על הכסף כאילו כולנו קונים מאותו חנות ומאותו הבנאדם. יש אנשים שקונים מיבואנים, יש אנשים שמשיגים מחירי עובדים ומחירי עלות, ויש אנשים שקונים מחו"ל בזול. למשל אני יכול להשיג שרת מצוין בכ-4000 ש"ח שיכלול Quad 6700 2.66ghz (שהוא זהה לXeon 5350 בביצועיו) עם זיכרון 4Gb DDR2 667, הארדיסק 160 סאטא... זה בפחות מ-12,000 , זה לא שרת טוב?
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וברור שלכל אחד יש מחירים אחרים, המחירים שאני מדבר עליהם זה מחירים ישר מהיבואן על שרת מותג למי שאמר שהוא גם יכול "להרכיב חלקים שזה יצא פחות מ12", מן הסתם גם אני יכול לקנות חלקים גרועים ולהרכיב שרת מצויין גם באלף, מן הסתם, אם הוא אומר שהוא רוצה לקנות עסק טוב שמרוויח, ועסק כזה ירצה למכור את עצמו, לא יהיו לו כאלה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
אז אתה אומר שלרוב העסקים פה יש שרת ב12+ איכשהו לא נראה לי....
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
תראו פתחתם פה דיון שלא קשור לנושא ,
אבל בואו נדבר ככה , שרת טוב בדר"כ לא עובד את ה12 אלף , מה שכן חורג מהסכום הוא שרת ברמה עולמית שיכול להחזיק מאות אתרים בלי בעיות כלל. כל חברה יכולה להסתפק בשרת ששווה 3,300+. לי למשל יש המון לקוחות ואני מספר כמה שירותים לכן אני חייב כמה שרתים (אני לא מתכוון למכור את החברה בשום פנים ואופן) , תפסיקו לדבר שטויות ותחיו את המציאות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|