|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
טפו טפו טפו. מצטער בשבילך =\.
|
![]() |
![]() |
# 22 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
פרצו לי לבית כבר איזה 5 פעמים..\=
פעם אחת ישנתי עם דלת פתוחה, ופרצו באמצע הלילה, אז ראיתי אותם(הייתי קמת ערני), בגלל זה אני מאותו הזמן כבר ישן עם דלת סגורה+נעולה כל לילה חחחח.. הם גנבו לנו 5 פעמים את המכונית+כל מני דברים, אבל על הכל יש ביטוח אז זה לא ממש משנה.. פעם אחת פרצו כמעט לכל הרחוב שלי באותו הלילה, אז אחד השכנים שלי קלט את זה(גר מולי בשכונה) והתחיל להעיף על הגנבים דברים חחחחח.. אז כל השכונה קמה(מהרעש), והיה מרדף וכו... אבל כבר כמעט שנה שלא פרצו לנו לבית (טפו טפו טפו..) |
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
סורגים עושים את העבודה טוב מאוד ברוך השם
![]() |
![]() |
![]() |
# 25 |
הוסטסניון
|
רק פעם אחת גנבו אצלנו משהו, וזה מן ברז כזה של צינור ההשקיה, לא משהו רציני.
שמעתי על הרבה פריצות קרוב לבית שלי, מקווה שהם לא יגיעו אלינו.
# 26 |
חבר וותיק
|
אני גר בכפר מוקף כפרים ערבים אז פעם קרה שהיו איזה שבוע פריצות בכל הכפר ואז תפסו את הגנב דפקו לו מכות רצח ומאז הם לא מנסים יותר
![]()
# 27 |
חבר על
|
אוי =\ באסה.
אני גר קומה 9, מקווווהההה שלא ינסו להיכנס... בכל אופן הכסף וכל הדברים היקרים מוחבאים בערך.
![]() |
# 28 |
אחראי פורום
|
אזעקה על כל פתח קטן בבית, חיישנים בכל מקום, מוקד שבא תוך חצי דקה,
מסכן הגנב שינסה לפרוץ לי P: עריכה: ושכחתי לציין, גם כלב מעורב, ברובו צייד, שיהרוג אותם D: |
![]() |
![]() |
# 29 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
סתם סתם האמת גם לי יש אזעקה אבל מישהו פעם נכנס לי לגינה מעל הגדר וניסה לגנוב ולא תאמינו הכלבה שלי הבריחה אותו ואם אתם לא מבינים את העניין הכלבה שלי בת שנה וחצי סוג פקינק גובה רבע מטר בערך חחחח |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|