|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
אם יש לי מערכת הפעלה שקניתי.. אני יכול להשתמש בה כמה פעמים שאני רוצה?
אם יש לי מערכת הפעלה שקניתי.. אני יכול להשתמש בה כמה פעמים שאני רוצה?
זאת אומרת להתקין לכל מחשב שאני רוצה ? לא רק למחשב שלי ? כמו שעושים בחניות מחשבים ? vista לגבי |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
תלוי בסוג הרשיון שרכשת.
קרוב לוודאי שרכשת OEM..מה שאומר, שלא. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אני מצטרף לשאלה בדרך קצת שונה,
במידה והתקנתי כבר את רשיון מערכת ההפעלה וכעט בירצוני לעבור מחשב, אצטרך לקנות רשיון חדש?, יש דרך לבטל את הרשיון? (עד להתקנה הבאה?) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
יש מצב שלמיקרוסופט יש אתר תמיכה?
נציגי תמיכה? במידה ושילמתם על הרשיון הם ישמחו לענות לכם על השאלות בצורה הכי טובה והכי יעילה תאמינו לי (:
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
אם המערכת היא לא OEM תוכלו להעביר אותה למחשב חדש כשתשדרגו.
לא תוכלו להתקין אותה על שני מחשבים בו זמנית,על פי תנאי הרשיון תהיו חייבים למחוק את המערכת מהמחשב הישן. אם המערכת היא OEM היא תוכל להיות מותקנת חוקית אך ורק על מחשב אחד, אם תשדרגו תצטרכו לרכוש שוב מערכת הפעלה.
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הועבר למקום המתאים.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
OEM אתה יכול להתקין על מערכת אחת בלבד.
Retail אתה יכול להתקין על מערכת אחת בלבד, אך אפשר להעביר את הרשיון ממחשב למחשב במידה ואתה קונה מחשב חדש למשל. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
יש גם סוג שבו אפשר להתקין על כמה מחשבים?
אמרו לי פעם שטכנאי מחשבים יכולים להתקין עם הרישיון שלהם כמה פעמים.
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש גרסה אקדמאית, לעסקים קטנים, תאגידים וכו'.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם יש לך מהודרה מקורית של התוכנה, הכוללת קופסא (או אריזת פלסטיק תלוי במשווק) והמוצר הותקן ויש ברשותך OEM (המחשב שלי->מאפיינים) חוקי. והפעלת את המוצר באמצעות האינטרנט או הטלפון , תוכל פנות למרכז התמיכה של מיקרוספוט בטלפון 09-7625400 שם גם במקום יבדקו את המוצר שיש לך, באופן יותר מדויק ממה שאנו פה יכולים לבדוק ויגידו לך גם באופן מדויק יותר. ולשאלתך, אם ברשותך קופסת קרטון של המוצר. משמע שיש לך מוצר Retail (מוצר מלא) אתה יכול להתקין את המוצר על מחשב אחד בלבד. להסירו ולהתקין (עד חמישה מחשבים בלבד) בפעם הבאה. כלומר מקסימום ההתקנות, בסך הכול, שאתה יכול לעשות, אך לא יחד הוא חמש. אם ברשותך, שקית פלסטיק עם תקליטור ההפעלה. משמע שיש לך מוצר שOEM. מוצר זה יכול להיות מותקן אך ורק על לוח האם איתו היגע המחשב. בדרך כלל מערכת הפעלה מהסוג הזה מגיע עם מחשבי מותג. לא תוכל להתקין את המוצר על מחשב אחר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|