|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קשה יותר להשיג קישורים מדיון קישורים
אוקי זה לא דיון החלפת קישורים או דיון כלשהו שעובר על חוקי הפורום.
באתי להעלות דיון בנושא הדיון של החלפת קישורים שיש לו חסרונות ויתרונות. בין היתרונות זה הסדר שבו כל המשתמשים נמצאים באשכול אחד והנגישות אליהם מהירה. החסרון הוא שהיחס אליך מאוד נמוך וקשה יותר להשיג קישורים ככה - מז"א: בעבר פתחתי דיון ובקלות רבה מאוד יכולתי להשיג עשרות קישורים חדשים.. כרגע זה אחרת. לדעתי צריך לפתוח פורום החלפות קישורים בתור תת פורום לפורום קידום אתרים וזה יהיה הרבה יותר נוח וטוב לדעתי. מה דעתכם?
חבר וותיק
|
למה שלא יפתח תת פורום כאן של החלפת קישורים? הכי טוב יהיה ככה
משתמש - היכל התהילה
|
רעיון מעולה, אני איתך.
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
חשבתי על תת פורום להחלפת קישורים עוד ממזמן, לדעתי רעיון מעולה.
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מחזק.
מאז האשכול הזה זה ממש סיוט להשיג קישורים (במיוחד כש INTERLINK מאשרים אתרים פעם בשבוע). |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
גם לי עלה הרעיון של פורום החלפת הקישורים, אז תספרו גם אותי.
+1 |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
דווקא אינטרלינק ממש סבבה ואפשר להשיג משם יותר קישורים ממה שצריך [ כל יום כמעט מספימים אותי עם בקשות להחלפות]
|
![]() |
# 9 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
כרגע לא יפתח תת פורום, אני אסביר למה:
אם נפתח תת פורום בנושא קישורים נפתח תתי פורומים בכל נושא של קידום ושיווק אתרים וזה בעצם יהפוך את פורום הוסטס שהוא בנושא איחסון עיצוב וכד' לפורום קידום אתרים, אין טעם לפתוח תת פורום בגלל שמי שכן רוצה להחליף קישורים ימצא את הקישורים הרלוונטיים אליו באשכול של החלפת קישורים ויבחר את אלו שהוא רוצה להחליף איתם ושם יש לו מבחר הרבה יותר גדול מאשר 10 אשכולים שכל אחד מהם מתמקד באתר אחד, שם יש יותר מ10 אתרים בנושאים שונים. בן. |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|