|  13-04-07, 13:57 | # 1 | 
| חבר וותיק | 

עזרה ב PHP ...
			 אוקיי אני מנסה להכין מערכת ששואל שאלות ב PHP , יש לי קובץ פונקציות שעשיתי שכרגע יש פונקציה של הוספת שאלות, אני מתכנן להוסיף עריכה ומחיקה. עכשיו אני בדף שמציג את השאלות וקצת לא מסתדר שימו לב PHP קוד: 
			ניסיתי לעשות משהו בסיגנון PHP קוד: 

__________________ You don't shine if you don't glow Last edited by X-T; 13-04-07 at 15:07.. | 
|   | 
|  13-04-07, 14:05 | # 2 | 
| הוסטסניון | תנסה לעשות בדיוק אותה לולאה לשאלה, רק עם משתנה שונה, כי i השתמשת כבר. | 
|   | 
|  13-04-07, 14:07 | # 3 | 
| חבר מתקדם | אם הבנתי נכון אז במקום להציב את הנתונים מהמסד לתוך משתנה פשוט תעשה ככה: PHP קוד: 
			PHP קוד: 

__________________ רק אחרי שנמצאים בחושך, אפשר להעריך את האור. | 
|   | 
|  13-04-07, 14:07 | # 4 | 
| חבר וותיק | אני צריך משהו יעיל , וניסיתי עם לולאה, לא הלך. דרך אגב מאור, עשיתי ככה $ansx = eval("\$ans".$i." = 'SOMETHING';"); וניסיתי להדפיס, לא מציג כלום. 
				__________________ You don't shine if you don't glow | 
|   | 
|  13-04-07, 14:14 | # 5 | 
| חבר מתקדם | כי לא עושים ככה, כבר הצבתי ערך בתוך המשתנה רק כדי להביא לך דוגמא לאיך משתמשים בזה בעיקרון זה מה שאתה צריך לעשות: PHP קוד: 

|   | 
|  13-04-07, 14:32 | # 6 | 
| חבר וותיק | תודה רבה. 
|   | 
|  13-04-07, 14:43 | # 7 | 
| חבר וותיק | מצטער על הדאבל, יש לי עוד שאלה. למה הפונקציה לא פועל פה? PHP קוד: 

__________________ You don't shine if you don't glow Last edited by X-T; 13-04-07 at 14:46.. | 
|   | 
|  13-04-07, 14:48 | # 8 | 
| חבר מתקדם | זה לא פועל כי השאלתיה לא טובה PHP קוד: 

|   | 
|  13-04-07, 16:40 | # 9 | 
| חבר וותיק | עוד שאלה על הדרך, אני עובד על קובץ CHECK.php שמריץ בדיקה על התשובות שהוכנסו... אני רוצה לעשות את הבדיקה ב WHILE עכשיו זה ככה: PHP קוד: 
			PHP קוד: 

__________________ You don't shine if you don't glow Last edited by X-T; 13-04-07 at 16:54.. | 
|   | 
|  13-04-07, 18:01 | # 10 | 
| חבר וותיק | מצטער לא יכול לערוך אז ההודעה היא כזאת אוקיי אנשים, אני כרגע עובד על קובץ CHECK שיבדוק למעשה את השובות שהוכנסו ע"י הגולש בדף הראשי. הקוד שלי PHP קוד: 
			PHP קוד: 

|   | 
|  | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |