הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-04-07, 17:59   # 21
movieslearn.com
חבר בקהילה

מיני פרופיל

movieslearn.com לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי talyigal צפה בהודעה
אתה צוחק? מה הייתי מוסיף?
תלמד מה זה קידום לפני שאתה מכין מדריך.
כמו שאתה בטח יודע קידום אתרים זה ללמוד להבין את מנוע החיפוש ולנצל את הידע הזה בשביל שהאתר עצמו יעלה למעלה בתוצאות החיפוש.
אתה לא יכול לדבר על תגים בלבד ולקרוא לזה מדריך לקידום כי לא כך מקדמים אתר.

הייתה צריך לפתוח מדריך ראשון בהסבר על מה זה קידום אתרים.
למה זה חשוב?
ואחרי זה להסביר:
יש כמה דברים חשובים מאוד שיעזרו לקידום שלכם:
1. קישורים מעמודי pr גבוהים- (ואז אפשר להסביר מה זה pagerank ואיך מחשבים אותו) אני הייתי מוסיף גם הסבר בנושא- "מאיזה עמוד כדאי לקבל קישור" (מעמוד של אתר בנושא דומה- שאין בתוכו יותר מידי קישורים, ורצוי שהpr יהיה כמה שיותר גבוה. כמובן שמאתרים שנופלים הרבה\ אתרים שיש להם pr0\ אתרים שמכילים הרבה קישורים שבורים, צריך להיזהר)
2. מלל- אופטימזציה מקצועית, מה זה אופטימזציה? שילוב תוכן נכון באתר, כמובן להדגיש את המילים החשובות וכו'..יש הרבה להרחיב בזה, אבל במדריך ראשון אתה יכול לתת מושג כללי.
3. תקינות אתר- הרבה אומרים שזה לא חשוב, אבל זה כן. למה? יש הרבה סיבות קשה להסביר את כולן כאן.

*כמובן שלפני שמקדמים צריך לשבת ובצורה רצינית להחליט מה מילות המפתח שאנחנו רוצים לקדם.

זה העיקר.
במידה והיה לך זמן אז אפשר לדבר על שיטות ודרכים.
אפשר היה להוסיף שרצוי שגוגל יגיעה לכל העמודים, עכשיו יש המון אתרים בהם עמוד מקושר רק מתוך עמוד אחר שמקושר מעמוד שמקושר מהראשי- מצב כזה הוא לא טוב! כל הpr נאבד בפנים, והדירוג של העמוד הפנימיים של האתר יורד.
במקרים כאלה אפשר להעזר בsitemap זה דבר שקל מאוד ללמד במדריך- הסבר למה דבר כזה חשוב, זה גם טוב. רק שלא כולם יודעים, חלק מהאנשים סתם חושבים שזה טוב

הקטע של התגים חשוב---> לא היחידי...חוץ מזה שיכולת לדבר על עוד תגים שמושיים לדוגמא:
NOfollow על מקומות שאין צורך שגוגל יאנדקס- מאוד שמושי!

אלה דברים פשוטים שיכולת לדבר עליהם. המדריך שלך הוא מדריך תגים לא מאוד שמושי, מצטער.
האתר שלי ללימוד HTML וכל הדברים שאמרת לא ב-HTML אז אין להם משמעות..
התכוונתי שתגיד מה עוד אפשר ב-HTML..
ישן 09-04-07, 18:30   # 22
Talbo
חבר על

מיני פרופיל

Talbo לא מחובר  

יפה מאוד,
לא כל כך שימושי אבל יוזמה מבורכת.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום