|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[עיצוב] הוסט חדשדש | GOBLIN STUDIOS
אהלן חבובים וחבובות ...
אני לא אחפור הפעם ... נורא פשוט: למכירה .. **הערה: השרתים בתלת מימד בעיצוב הם חוקיים ולא גנובים - ונבנו על ידי..** תגותב בונות ועניניות תמיד מתקבלות בברכה .... אם אתם מעוניינים לרכוש עיצוב זה או אחר צרו איתי קשר דרך החתימה. ----------> לעיצוב <----------
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ואוו יפה..
כמה עולה? חח תרשום לפחות טווח מחיר.. רק הכתב למעלה מצד שמאל עם STROKE יותר מדי חזק.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא אהבתי...השרתים נחמדים דווקא אבל גם הם לא משהו..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
גבר;
אני בדרך כלל רואה עיצובים, מתבונן, קולט, אבל אף פעם לא מגיב. עכשיו, פה הייתי חייב להגיב; הרמה פה מרשימה! ממש נדלקתי על העיצוב, ומאוד אשמח לראות עבודות נוספות שלך. רק כמה הערות: המלבנית השחורים למעלה בצד שמאל לא כל כך משתלבים... זה כל מה שאני חושב.
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
התחלה יפה.
תוסיף את השרתים לחלק העליון [ליד הלוגו]. ותבנה מחדש את כל הבלוקים חוץ מאלו של החבילות. וגם תעיף\תשפר את "להורדת קובץ הדגמה" וכו... Last edited by mlnn; 09-04-07 at 10:24.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תיקונים עולים ממש בקרוב, תודה לכולם על התגובות הבבונות
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים Last edited by syp; 09-04-07 at 10:12.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד, אהבתי רק את השרתים.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
איך זה יכול להיות נחמד מאוד במידה ואהבת רק פרט שולי כ"כ
![]() האמת שגם אני אהבתי רק את השרתים, ולכן זה נחשב לא טוב,סורי. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
הכל חוזר על עצמו, אין גיוון בגלל. השרתים נחמדים אבל הטקסטורה של הלד לא טובה ומקלקלת את כל המראה של השרת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|