|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מ.תיכנות
|
שאלה לבעלי חברות, לא לבעלי רסיילרים
אני לא מצאתי פורום נורמאלי לפרסם את זה, אם לא מתאים, בבקשה להעביר. לי, ולנבו, יש שאלה קטנה בקשר לגירסת הPHP ברוב השרתים, אני לא יודע אם אתם (בעלי השרתים) מעודכנים ממש, אבל יצאו גירסאות חדשות, עוד מקיץ שנה שעברה ( PHP 5) אז זה היה בגירסת בטא, אבל עכשיו הגירסא כבר בטוחה לחלוטין.. מה לעזעזל הבעיה לעדכן? תאמינו לי, שאם תשנו את זה, תחסכו הרבה צרות למתכנתים :\ היה לי לא מזמן אתר לבנות, ורובו עובד עם RSS... אתם יודעים איזה סיפור זה לשלוף חדשות פשוטות עם Xml Parser?? אני כבר שבוע מחפש חברה נורמאלית לקנות ממנה אחסון, לא מצאתי אפילו אחת עם PHP 5 :\ בכל מקרה, הנקודה שלי באשכול הזה היא, PHP 5, גירסא עדכנית, הרבה שיפורים, והכי חשוב, חנמית! פסח שמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זהו, זה לא עולה לכם תוספת כסף.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בגלל זה חזרתי לPHP4 בשרת הביתי שלי...
אני לא יכול לפתח שם דברים בPHP5 ולהתקין על PHP4, לא הכל יעבוד.
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
יש את SPD אני בחרתי להתאחסן אצלם בשרת עם PHP 5
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עריכה: סליחה טעות לא הבנתי את הניסוח שלך. Last edited by nevo; 04-04-07 at 11:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
בידיוק, זאת החברה היחידה, שניתן לסמוך עליה, ולקבל תמורה לתשלום.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
למה?
אני פיתחתי איזה משהו בPHP5 בשרת הביתי שלי התקנתי על שרת שיש לו PHP4 והיו לי מלא שגיאות, לא רציתי להתעסק איתם בכלל.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מ.תיכנות
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
PHP5 הוא לא "שדרוג" של 4, הוא פלטפורמה שונה לחלוטין,
2 הגרסאות מתעדכנות במקביל, הבחירה אם לעבור לעבודה בPHP 5 היא לרוב על בסיס מחשבה "האם הדבר יפגע" בשרת שיתופי (גורם לעיתים לבאגים בתוכנות קיימות). במידה ולחברה יש יותר משרת אחד, באמת ניתן לבצע התקנה של מגוון גרסאות. אגב 1, בSPD אכן יש אפשרות לאכסון עם PHP 5 אגב 2, אני אומנם לא בעל חברה, אבל אלו הסיבות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|