|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום לכולם.!
אז ככה פשוט לקוח שלי מתקשר אליי ואומר לי "שרז סרב" אמר לו אם לא תיקנה ממני שרת ולא תרשום עכשיו בשרת שיש לך By Raz אני אפרוץ לך לשרת.. אני ביררתי דיברתי עם רז והוא משחק אותה לא אמר.... ופעם הוא עשה לי משהו דומה,לקוח שלי דיבר איתי והוא רצה גישה SSHנתתי לו,ואחר כך אני מסתכל במיקרה אני רואה שרת של 20 מקומות[אני אומר לעצמי אין לי שרתים של 20] פתאום אני רואה שהוא שילם שרת של 14 התקשרתי לאותו לקוח,והלקוח אמר לי שרז סרב אמר לי שיש שיטה להגדיל שחקנים כמובן הלקוח נתן גישה SSH ורז התחיל להגדיל+הריץ לו שרת ונטרילו... בקיצור רק רציתי להזהיר אותכם.!! ורז איתך עדיין לא גמרתי,ותאמין לי עוד תיראה.! |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מנובל
![]() גם לי אמרת באיסקיו שדיברתי איתך.. שהוא רושם לכל הסרברים שלך כמעט by raz-serv פשוט בושה.. ממש בושה. הלוואי ולא יהיו לו לקוחות. ואל תשכחו שאביאל מלך ![]() יש לי שרת אצלו הכל עובד חלק! מומלץ בחום. |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ידוע :/
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
גם האתר שלו לא נראה משהו
שגיאות כתיב , ממש בושה. ובקשר להודעה שלך מאוד צר לשמוע שבנאדם משקיע מאמצים כדי לתחזק את השרת ובא פתאום בנאדם עוקף את כל החוקים ועושה מה שבא לו (לא הלקוח , הלקוח התפתה בעצם למרות שזה גם לא היה אמור לקרות) |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אביאל עם אתה לא זוכר גם אני הייתי לקוח שלך
ורז ניכנס לשרת ואמר לנו שלא כדאי לנו אצלך ושנעבור אליו... ושהשרתים שלך מעפנים ובכיף אפשר לפרוץ אותם... אמרנו לו (אני והקלאן שלי) שינסה ואז הוא הלך... בן אדם באמת חלאה... גם חבר אחר שלי עבד אצלו הוא אמר שישלם לו אחרי חודשיים כעבור חודשיים חבר שלי רצה את הכסף ואז רז התחיל לסנן אותו... קיצר חרא חברה.... אצל אביאל השרתים סוסים... וגם אצל ניר איפו שיש לי את השרת כרגע...
חבר מתקדם
|
ידוע.
בנאדם רמאי ושקרן.
חבר וותיק
|
לא מכיר את הבן אדם, אבל תודה על המידע, אני אדע להיזהר
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
מכיר תבנאדם הזה, בנאדם מס*** ממש לא סובל אותו, הוא פשוט תחמן, הרבה דברים עשה לי..
להיזהר ממנו. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|