|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[שאלה] לגבי שפות של עיצובים, כנסו
שלום לכולם,
נגיד יש לי עיצוב ב-PSD שהוא כבר מוכן, מרגע זה, איזה שפות \ מה אני צריך לדעת בשביל לתכנת אותו? בערך אני יודע שצריך לחתוך ואז XHTML או CGI אבל הכל במעורפל. בקיצור מהרגע שיש עיצוב מוכן ב-PSD מה אני צריך לדעת \ לעשות. תודה מראש לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לקודד = הכוונה לחתוך אותו דרך ImageReady,ולדעת גם XHTML.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
xhtml
css וזהו. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
CSS זה פלוס ענק לקידוד, רוב המקודדים הלא חובבנים מתעסקים איתו, XHTML שזה הבסיס אתה חייב לדעת, ומה הקשר CGI? CGI זה תכנות צד שרת לפי מה שאני יודע.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
cgi זאת שפה דומה ל-php זה בהחלט שפה צד שרת זה אחרי שקידדת ועשית הכל בעזרת זה תוכל לבנות מערכות כמו מערכת ניהול תוכן מערכת שליחת אימייל וכ"ו בהתחלה אני מציע לך ללמוד HTML ממש טוב ואז תעבור על XHTML אחרי זה תנסה לחתוך ב-imageredy ולקודד בטבלאות שזה לבד יוצא לך כשאתה עושה file>save for web בקיצור תשמור ככה יצא לך קובץ HTML תערוך אותו לפי מה שלמדת תנסה כמה כאלו ואז אני מציע לך מהר תעבור ללמוד CSS ותנסה לקודד ב-divים
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
כדי לקודד עיצוב אתה צריך לדעת HTML בסיסי. ובאופן מקצועי אתה צריך לדעת את HTML מתקדמת וCSS ומומלץ בחום גם jscript. לגבי החיתוכים אפשרי לעשות גם דרך אימאג' רדיי וגם דרך פוטושופ עצמו ע"י כלי הפרוסות ושמירה לאינטרנט.
XHTML לא דרוש בעניין וגם לא XML.. וכמובן לא שפות צד שרת כמו PHP ASP וכו' כל שפת צד משתמש עשויה להועיל בקידוד. אני למשל מקודד עם HTML מתקדם וCSS . Last edited by isssrael; 17-03-07 at 19:39.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
טעות אנוש .. במקום לערוך לחצתי על ציטוט
מצטער |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
חחח לקחתם אותו כבר שנה קדימה
כדי לקודד עיצוב בתכלס ממש הכי בסיסי הכי בתחתית של האיכות מספיק IMAGERAEDY כדי לערוך וכו' HTML כל השאר מה שציינו פה XHTML שפה תקינה ל HTML CSS חוסך זמן בעלייה של האתר PHP CGI ASP כו' לבנות מערכות... מדפי יצירת קשר עד לפורומים... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|