|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ניחא, אני לא מבין למה נדלקתם על vBulletin :/
מערכת כבדה,
מכילה מליון פיצ'רים, לא תמיד נוחה, לא פשוטה, מסורבלת, איטית, בקיצור חפשו "מעפן" במילון תראו בגדול vBulletin (; הפלוסים היחידים שאני יכול לתת לה זה התנופה שהיא קיבלה. בתור מתחזק שרתים, בחיים לא נתקלתי בכזאת מערכת כבדה מבחינת משאבים, פשוט מטורף מה שהולך כשהאתר מגיע לגודל מסויים לעומת מערכות אחרות. (לא הגעתי למסקנה הזאת סתם, היום אני מחזיק את מערכת הפורומים הכי גדולה בישראל שבמקרה פועלת על vBulletin) אישית אני מעדיף PHPBB, מערכת הרבה יותר קלילה (גם לשימוש וגם מבחינת משאבי השרת). יש חולקים?
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי PHPBB יותר קלה לפריצה מ VB
![]() |
# 3 | |
|
ציטוט:
אבל גם vBulletin כל הזמן משחררים גרסאות חדשות והרוב זה בגלל Security Fix (: השינוי הקריטי (שלא קשור לאבטחה) האחרון שלהם היה לפני הרבה זמן
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ב-PHPBB אין את הפונקציות שיש ב-VB,
לדעתי VB הכי טובה כיום ולכך מספר סיבות, לא פלא שכל הפורומים הגדולים בעולם משתמשים במערכת הזו. הכי לא פריצה, הכי טובה מבחינת פונקציות, הכי נוחה וכו' וכו'... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
|
ציטוט:
החבר'ה בליגה הלאומית משתמשים ב-vBulletin אולי בגלל המותג ? :]
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
יש ויש.. VB זאת מערכת דיי יפה ומקצועית ולכן פורומים גדולים אוהבים לקחת אותה כמו FXP שלך.. ו אליקומפ לשעבר.. בכל אופן, כמובן שידוע שבזמנו אין כמו IPB, הוא כבש את הארץ וזה ברור, IPB מערכת קלילה, יפה ונוחה.. אך PHPBB לא משהו מבחינת יופי ונוחות.
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני אישית מה שאהבתי במערכת הזאת:
נוחות גם נוחות מצד המשתמש וגם נוחות מצד המנהל ובמקרה גם התנסיתי בזה באתר שאותו אתה מתחזק :P ויש גם את הפצירים הקטנים (סגירת אשכול או שינוי של של אשכול מבלי להיכנס אליו) ושוב נוחות ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
הטובה ביותר MYBB !
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
יאיר, אני חולק על דעתך.
אתה לא יכול להכניס לקטגוריית "הפורומים הגדולים" את נענע ותפוז, או כל אתר אחר שהכין בעצמו פורום. אם אתה מתייחס לפורומים שהם מערכות מוכנות (בתשלום או לא) זאת קטגוריה בפני עצמה. נכון, VB כבדה, אבל אני לא מבין איך אתה מכניס את המיליון פיצ'רים כחסרון? הדברים שיש כאן (מבחינת הניהול פה וגם מבחינת המשתמש) הם מצויינים ומקלים. וכמו שאמרו כאן, אבטחה, זה נושא גדול ורחב וVB לוקחים את רוב המערכות בסיבוב..... אולי בארץ זה "תנופה" או "מותג" בחו'ל, הולכים לפי חסרונות/יתרונות...... זה לא בעיה להכין את זה לכל סוג פורום...זה שזה מובנה...כן זה נוח יותר...אבל זה לא ה-דבר. |
![]() |
![]() |
# 10 |
|
אוקי נניח והיא כזאת נוחה.
באיזה מחיר אתם מוכנים לשלם על אותה נוחות? בעבר אנשים לא היו מוכנים לארח פורמי DC בפורמט cgi perl בגלל העומס אבל מניסיון אישי (אין לי מדד לבדוק את זה) אני מאמין ש-vbulletin בהתאם לכמות מחוברים גדולה, בעצם - ענקית הרבה יותר כבדה לשרת. כשאתם מרימים אתר גדול שיש לו פוטנציאל לגדול ולצמוח צריך לקחת בחשבון את הוצאות השרת ונכון להיום במצב הנוכחי שלי ושל השותף שלי לא מדובר בהוצאות של כמה מאות שקלים, או כמה אלפי שקלים, כבר עברנו את ההוצאות של העשרות אלפים. לא כל אחד יכול לעמוד בתקציבים מטורפים כאלה במיוחד שמדובר בחבר'ה צעירים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|