|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
לפי מה שאני הבנתי התוכנה מגבילה את מספר הקליקים באתר.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
אני אשמח להציע כלי אחר שיכול למנוע מצב שגוגל יחשבו שאתם מרמים בלחיצות.
מה שהכלי בעצם עושה זה, בהתאם להגדרה שלכם למספר לחיצות או הופעות של פרסומת לאותה כתובת IP, הוא פשוט מוריד את הפרסומת מהאתר ומחליף אותה בפרסומת אחרת. השיטה הזו יעילה מכמה בחינות: 1. אפשר להגדיר שכל IP יוכל ללחוץ רק פעם אחת (או לראות פרסומות גוגל X פעמים בלבד באתר). לא יקרה מצב שאותה כתובת לוחצת יותר מפעם אחת על פרסומות גוגל. 2. אפשר להגדיר את המערכת ככה שבמקום הפרסומות של גוגל יופיעו פרסומות אחרות לפי בחירתכם (נניח תוכנית שותפים של אמזון). מצב זה בעצם נותן לכם עוד אופציה לרווחים מהאתר. לפרטים נוספים - האתר הרשמי |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
בכול זאת הינה לינק הישיר http://www.adsenseclicklocker..com Last edited by ראשן; 03-03-07 at 18:21.. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה כואב לך שהוא מרוויח? הוא מקשר אותך למשהו שיכול מאוד להיות שיעזור לך בעתיד בארצות הברית זו השיטה המקובלת, למה להראות את הפרצוף הישראלי המכוער הזה? |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
לא כואב לי שום דבר,שאלתי שאלה לגיטימית כי (אולי) גם אני מעוניין להיות שותף שלהם?
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
אני לא מבין - עשיתי משהו לא חוקי? עשיתי משהו רע?
הייתי מבקש למחוק תגובות 15-18 מהאשכול כלא רלוונטיות. עריכה: לכל אחד שמרגיש את עצמו נפגע או רוצה לאומר לי כמה מילים "טובות" מוזמן לפנות אלי דרך הודעות פרטייות לקבלה הסברים. Last edited by IsraRus.co.il; 03-03-07 at 14:55.. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הדבר הרע שעשית זה שכואב לך לראות אנשים שמרוויחים על חשבונך (זה לא ממש על חשבונך אתה כולה נכנס לקישור וזהו. זה לא עולה לך כלום!) צריך למגר מהר את התופעה המטופשת הזאת שאנשים חושבים שכאילו מרמים אותם בזה ששמים לינק אפליאט. אתה מקבל מידע איכותי? אתה מקבל כלים שימושיים? אז זה לא אמור לעניין אותך אם אחרי שתכנס לקישור מי שנתן את הקישור ירוויח או לא. תגיד תודה וזהו. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא רוצה ללחוץ. מה תעשה לי? תתחיל כמו עכשיו ל*ין לי תשכל למה זה לא עולה לי כלום? לא רוצה ללחוץ! אתה גם מוזמן בפעם הבאה שמישהו עוזר לך, ללכת לעבוד בשבילו בזמן החופשי שלך, לא עולה לך כלום! ושוב, אתה רוצה ללחוץ תלחץ... אני לא רוצה, אז עזוב אותי בשקט. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|