|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[מבקש ביקורת] ביקורת על קידוד של אתר..
שלום לכולם,
הראתי באשכול הקודם קידוד שלי, ואמרו לי שהוא לא טוב והסבירו לי גם למה, אז הכנתי קידוד חדש, וגם שיניתי את הכתובת בשביל שתוכלו להיכנס והיא לא תצונזר.. אז הינה הכתובת: http://www.moreline.drix.co.il/ -פתחתי אשכול חדש כי נעלו את הישן, וכי זה קידוד חדש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
סבבה נחמד ...
אהבתי תעיצוב .. חבל שהקידוד לא עומד בתקן .. בהצלחה ..
# 3 |
חבר בקהילה
|
הוא יעמוד בתקן..
פשוט לא הספקתי.. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
http://moreline-energy./images/site_37.gif
CSS ממש פשוט |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
המון דברים לא יעילים, שרק מאטים את ההעלאה של האתר. כל התפריט הוא תמונות רקע שונות, במקום 5 שורות ב-CSS, והלבשה של טקסט עליהן.
נחמד.. תנסה לבנות אותו לבד מ-0 באמצעות XHTML תקין ו-CSS |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
לנריה:
לא שאלתי אם הוא פשוט או לא.. ומה אתה רוצה שאני יעשה אותו מסובך?.. חחח... ול Eli-Hai: אני שם לב שהרבה פעמים אתה נותן תגובות שיש בהם את המילים "לא יעיל".. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
האתר ב FF נראה גרוע...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אז אל תיכנס דרך FireFox!!!..
חח.. מה אני יגיד לך.. פייר פוקס סתם דפדפן מעפן, בכל שאר הדפדפנים האתר עולה מצויין, ואני משתמש ב4 דפדפנים אצלי במשחב, והוא ניראה טוב.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
תגיד לי אתה עושה צחוק ? מצנזרים פעם אחת אז אתה מקצר את הכתובת ומפרסם ?
ובקשר לאתר שלך: גועל נפש. לא מי יודע מה ב FF, והתגובה שלך פשוט חובבנית. "פיירפוקס סתם דפדפן מגעיל" - זה בדיוק מה שאני אחשוב על האתר שלך אם הוא לא יהיה ניתן לצפייה ב FF ואני פשוט אצא ממנו, אתה מאבד ככה גולשים. תשנה גישה, ומהר. והממ, תרגיע עם הסימני קריאה, אנחנו מצליחים לקרוא גם בלי צעקות.
# 10 |
חבר וותיק
|
אתה רוצה שאני אתן ביקורת על הפוטושופ שקידד לך אותו?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|