|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
יאאלה גם אני ישתתף סתם בשביל לרענן את עצמי בעיצוב חח
תגידו 3אם אתם עושים את האתגר זה יהיה האתגר הראשון שאתם עושים כאן ?
משתמש - היכל התהילה
|
תחרויות לא יעבדו פה כמו שהציעו. אף אחד לא יגיד שהוא מוכן לשים 300 שקל לפחות כדי שאנשים יתחילו לעצב. סכומים נמוכים יותר ימשכו רק את המעצבים הפחות מנוסים לנסות.
לגבי אתגרים, בספק אם יעבוד פה. כולם פה רק מעצבי אתרים. אבל את האמת אפשר לנסות, גם תחרויות על סכום כספי וגם אתגרים, אפשר רק להרוויח מזה בקידום הפורום, להפסיד בטוח שלא. ציטוט:
![]() ZONE: בקהילות בחו"ל עושים את זה בלי סוף וזה עובד. אני יכול למצוא הרבה סיבות שזה לא יעבוד פה אבל מצד שני, למה לא לנסות? מה כבר יש להפסיד? מקסימום לא הלך, ממשיכים הלאה...
![]() Last edited by sheeze; 23-01-07 at 11:20.. |
|
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
בעד
לדעתי יש פה דיי הרבה מעבים חלק במסווה חח מלא יודעים פוטושופ ואני להפך לא ממש מעצב אתרים אלא כל דבר אחר הכי אוהב לערוך תמונות של אנשים... לדעתי לעשות את זה ללא מכרז מי כבר יציע? וגם האתגר לכיף לא סתם ככה ואולי לשלב איזה משהו בין הצלמים הצלם מצלם איזה משהו בנושא מסויים מעביר למעצב שיערוך את התמונה וככה... |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
תעשו הרשמה בSMS, מי שמנצח לוקח הכל...
|
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אני בעד, לא היה כאן אתגר כבר הרבה מאוד זמן
![]() בהצלחה.. |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
בעד הרבה אתגרים...
|
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תמונות כל בנאדם בעל מצלמה יכול לצלם. עיצוב, עבודה גראפית רק מישהו שלפחות שנה שנתים בפוטושופ. ותראה בעצמך שאולי רמת הצילום לא הכי טובה אבל יש פה אנשים שמציגים צילומים יותר מעיצובים בזמן האחרון לדעתי... |
|
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה בדיוק כמו עיצוב צריך ניסיון בשביל להוציא תמונה מעולה ומי שעם פחות יצא לו תמונה נחמדה ...
# 20 |
הוסטסניון
|
בעד ושיכללו פרסים
![]() רעיונות: 1. צילום פרחים ועיצוב אתר או פלייר עם שימוש בצילומים של הפרחים. 2. צילום אנשי מקצוע (גננים,אנשי עסקים,עורכי דין,מורים ועוד). 3. עיצוב עמוד של 500X500 והוספת מילים של שיר או אותיות או מספרים או סתם כתוביות. אם יהיו לי עוד אני אשלח לך בהודעה פרטית
|
|