|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על המעצב איתי (dm-designns)
המעצב איתי שקוראים לו בפורום הזה (dm-designns) אחד האנשים הכי טובים שיש
קודם כל הוא עיצב לי לפני חודש וחצי עיצוב לחברת איחסון ולא קניתי, אבל שמר עליו, עשה עליו מכרז וזכיתי ![]() http://img344.imageshack.us/img344/2...eedserv2zl.jpg הנה העיצוב הוא בן אדם שמאמין בלקוחות שלו ובוטח בהם. הוא עשה כל מה שאמרתי לו ובמהירות ואמין מאוד וכמובן שהוא שלח לי את העיצוב. פשוט היה בן אדם מעולה ומצד השירות באמת אחלה שירות עושה זהו. Last edited by warrior; 21-01-07 at 21:01.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא מכיר ממש את המשתמש , אבל אחלה
![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה על הביקורת
היה לי העונג להכין לך את העיצוב לקוח מעולה לא מרמה לא כלום זמין במסנג'ר בלי הרבה דיבורים שלח וקיבל אגב אני ידוע בכינוי dm-design בעיצוב... :}
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
הזמנת ממנו עיצוב, החלטת לא לקנות
וחיכית שהוא יפרסם אותו במכרז כדי שתוכל לקנות אותו? איפה אני מפספס אותך... |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא הבנת... הוא רצה את העיצוב לפני חודש ובסוף לא התקיים הקנייה הוא לא ידע שיהיה מכרז...
ואחרי חודש הוא ראה שיש מכרז על העיצוב והחליט להציע הפעם ולזכות בו במחיר זול...
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אה? הייתה אמור למכור לו נגיד ב500 והוא קיבל אותו נגיד ב100 קיצר אין לי כח עכשיו להסביר באמת גנון פה:\ וגם על מה הביקורת? זה שהוא עשה לך ואתה ביטלתה ואז קניתה שוב חחח? ואם זה היה על מהירות העבודה על האיכות וכו' הייתה מפרסם את הביקורת אחרי שהיה מסיים לעבוד ולא עכשיו תבינו כבר לבד |
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ב. הוא רצה מס' שינויים וזה חלק מהביקורת השירות והאמינות. זה שהוא זכה במכרז אני לא מבין מזה עניינך? מכרז זה מכרז... והביקורת היא על השינויים על המהירות והשירות... העסקה בהתחלה התפוצצה משום מה.. ואני לא חושב שזה עניינך הוא זכה במכרז... וזהו קיבל את העיצוב אם השינויים שרצה קיבל שירות ושוב על זה הביקורת... תתיחס לביקורית ולא בחקירות ...
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com Last edited by dm-designns; 21-01-07 at 22:02.. |
|
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
זאת הביקורת הכי מצחיקה שקראתי פה.
מה שאתה אומר בעצם שהוא בן-אדם אמין (אבל אי אפשר להסיק יותר מזה) אבל אתה לקוח לא אמין שמתחמק ומבטל את העסקה לאחר שצד אחד כבר מילא את חלקו. זה מה ש-DCB מנסה להגיד לך.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
.
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|