|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
תחקיר: קטינים משווקים אמצעי מניעה
חחח קבלו איזו כתבה דפקו על טינק האלה
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=420771&sid=127 נערים בני 13-14 מועסקים באינטרנט בניגוד לחוק על ידי חברת פרסום. חלקם מקדמים מכירות של חברת קונדומים ללא ידיעת הוריהם. חברת הפרסום: "אין כל בסיס לטענה". בעקבות תחקיר נענע, יפתח משרד התמ"ת בחקירה |
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
"תחקיר".. חשו את עצמם כלבוטק או שומר מסך.. חחח
# 3 |
Permanently Banned
|
בשורה התחתונה הם 100 אחוז צודקים נענע.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אהמ אהמ זה טינק שם
ואני אישית נמצא שם והכתבת הזאת אדר שלו ונענע אז טינק מגישים תביעה! אדר התחזה לעובדת התקשרה למלא באזרים והפחידה את ההורים בתכלס מה רע להרוויח קצת כסף??? ואל תגידו מרמים וכו' למה הגיעו אלי כבר 200 אם אתם רוצים אני יראה לכם תלוש משכורת והחודש הזה אמורים להגיע עוד 150 ובאמת חבל שסתם ככה הרב שם ממש שקרים ואין באזרים מתחת לגיל 15 אחרי שהחוק התקבל ישר העיפו את כולם מתחת לכיל כמובן שילמו להם את המגיע להם שהם פירסמו לפני אני לא נציג החברה או משהו אבל מגעיל שמלכלכים ואחרים קונים את זה |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
הכתבה צודקת ב-100%.
לתת לנערים ל"עבוד" בלי אישור הורים? ניחה, אבל לתת לנערים לשווק קונדומים? |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
בלופים
מי שהיה מתחת לגיל 16 היה צריך חתימה של ההורים |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק אני לא מבין מה הבעיה פה? זה טבע, סקס זה דבר טיבעי. זה לא סמים זה לא סיגריות ולא אלכהול. זה בסה"כ הטבע, ככה הטבע הכתיב אותנו. אז לא עדיף שיעשו את זה מוגנים?כיאלו מה? קונדומים זה סמים? יש דבר רע בקונדומים? הרבה ניסו ללכת נגד הטבע, אבל אף אחד לא הצליח. אז לפחות שעושים את זה מוגנים, מה הפאקינג שיט בעיה פה? אני עובד עכשיו בחלוקת עיתונים דרך כח אדם. לא ביקשו אישור הורים ולא שום דבר, אפילו לא כרטיס עובד. אז למה לא לתת לאנשים להרוויח ? למה ההישראלים זה כזה עם חרא? |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לפני הכל? יש פה מישהו שלא יודע מה זה קונדום?
הם דפוקים בשכל... מגיל 10 ילדים מתחילים לאסוף קונדומים. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |