|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני בודק את זה עכשיו... תודה דור. עריכה** העיצוב אכן היה אצל חברה אחרת, שבוע פחות או יותר. תודה דור. אני לא ידעתי על זה עד עכשיו לצערי. ביררתי עם המעצב שאמר לי שכן\= . Last edited by Avi Levi; 14-01-07 at 17:40.. |
|
![]() |
# 42 |
חבר פורום
|
sheez לא באתי לבקש פה עבודה
אמרתי שהוא צריך מישהו שיודע את העבודה ושישלם לו אני לא מתעסק עם אף אחד מהוסטס כבר לאחר כמה מקרים שנדפקתי פה אני לא מתכוון להמשיך את זה פה ורק שתדע שאני כותב טוב מאוד זה שאני רושם פה בשפה רגילה כי אני לא רוצה להיות בנאדם "פלוץ" שחושב את עצמו יותר מדיי מותר להעיר לו? הערתי פעם אחת והוא אמר שתשימו טקסט אחר אז הגבתי על מה שברק אמר.. וחברה תאמין לי משקיעה הרבה הרבה הרבה כספים כדי שהאתר יהיה טוב |
![]() |
# 43 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
שנית, אני אציין את זה עוד הפעם. אני כתבתי את הטקסט שנמצא באיחסון, רייסלרים וכולי, לטקסט שבאודות ותקנון אין לי קשר, אבל בכל מקרה נעלה בקרוב תקנון חדש ואודות, ברק. |
||
![]() |
# 44 |
אחראי קהילה
|
אתה רואה אבי, אני לא אומר סתם אחי.
אני כמעט בטוח שעומר הוא היה בעל העיצוב, הוא בטח יציץ באשכול ויגיב. |
![]() |
# 45 |
חבר פורום
|
ברק אני רשמתי תגובה מעלייך אשמח אם תיקרא
לא באתי לפגוע או לחפש עבודה בכל מקרה.. |
![]() |
# 46 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ותאמין שאני יודע בדיוק כמה כספים מתגלגלים במשרדי פירסום ואיך מתנהל קמפיין מיתוגי. שום חברה כאן לא יכולה להרשות לעצמה כאן את זה. העובדה שאתה בכלל מציע כאן שירות כזה היא יפה (לא בצורה הזאת כמובן) אבל מגוכחת באותה מידה בגלל שהשוק פה לא בנוי לשירות שכזה וגם הצורה בה אתה מציג את השירות (כי אתה לא רוצה להיות "פלוץ" לדבריך).
# 47 |
חבר על
|
חלאס להספים לנו באשכול =\
|
![]() |
# 48 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עם כמה שאני מסכים איתך, אתה עושה כאן טעות, כמו שמשקיעים כאן בעיצוב ובתיכנות, ככה ואפילו יותר צריכים להשקיע בתוכן! תמונות ופלאשים ומהירות עושים גלישה נוחה וטובה לגולש, אבל הטקסט מוכר! |
|
![]() |
# 49 |
תודה על תרומתך.
|
הנושא ננעל עקב הספאם הבלתי פוסק וההודעות הלא קשורות.
המסר העיקרי של הנושא הועבר.
|
|