|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורת קשה על דרור ו- InGame.co.il
*עריכה: אני מצטער שאין לי 30 הודעות, אבל אני באמת כותב את הביקורת הזאת בשבילכם. אנא קראו עד הסוף.
שלום פורום הוסטס. אמנם אני לא פעיל כאן, אך אני כותב את הביקורת הבאה בכדי שאנשים נוספים לא יפלו בפח כמו שאני נפלתי. זה התחיל מחבר שלי, שאת שמו אני לא יציג, שהפנה אותי אליו. הוא סיפר לי כי הוא וחבר שלו (אשר ידוע כ-דרור או "BlackSpot") רוצים להקים קהילת CS והם צריכים מתכנת לאתר. סיכמתי עם חבר שלי כי בעד פרסומת שלי בכל דף באתר שלהם אני יתכנת להם אתר בחינם, וכך היה. מעט זמן לאחר שהתחלתי לתכנת דרור יצר איתי קשר, והוא התחיל להמריץ אותי ב"מתי האתר מוכן? D:" בכל זמן אפשרי, למרות שאמרתי בפירוש שיקח לי כשבוע. ביום ראשון, שבוע שעבר, הוא אמר כי הוא צריך את האתר לאותו יום, למרות שלא עבר שבוע, ועל כך סיכמתי איתו שאני יסיים הכל בתוך יום בעד תגמול של כ-300 ש"ח ללא קשר לפרסומות. את האתר לא סיימתי ביום, אך כ90% מהאתר היה מוכן והוא הסכים בכל זאת לשלם לי כ-300 שקלים, "בשבוע הבא" כפי שאמר, "עם פתיחת החשבון בנק". יום אחרי - סיימתי את מה שנשאר והאתר עלה לאוויר. במהלך הימים שאחרי זה הוא ביקש ממני טובה לשנות משהו פה, לשנות משהו שם, וכך עשיתי כיוון שלא היה אכפת לי - הרי ההצלחה שלהם היא ההצלחה שלי, יחד עם הפרסומות שבעסקה (שטרם עלו). והיום, סוף סוף הגיע היום בו הפרסומות שלי היו מוכנות - יצרתי קשר עם דרור והפעם קיבלתי תשובה אדישה, בלי סמיילים או חיוכים, ועם דיליי. לאחר מכן ביקשתי ממנו את סיסמת הFTP החדשה בכדי שאני יעלה את הקובץ הערוך עם הפרסומות, והוא פשוט לא ענה. לאחר יצירת קשר עם חבר שלי הוא סוף סוף ענה - ובמקום לתת לי את הגישה שוב הוא כתב "נו תביא תקוד", כאשר לבן אדם אין ידע בHTML או אפילו תוכנת עריכה למתחילים. הבאתי לו את הקוד ולאחר ניסיון נואש להסביר לו איך ואיפה לשים אותו, ביקשתי ממנו את גישת ה-FTP בטענה כי אין לי שום אינטרס להרוס להם כיוון שההצלחה שלהם היא ההצלחה שלי (ואכן כך). גלשתי באתר באותה הדקה ושמתי לב שהוא הוריד לי את כל הגישות בפורומים. אני לא מדגיש את זה מכיוון שאני כבר לא מנהל, אחרי הכל לא אכפת לי מהקהילה שלהם, אלא כי הבנתי שהוא מבצע מה שהוא מבצע וזה קורה עכשיו. אמרתי לו כי אני מבין מה הוא עושה ושזה ממש לא לעניין, והנה מה שקיבלתי: 09/01/2007 16:46:10 דרוררר Ido שמע נשמה 09/01/2007 16:46:17 דרוררר Ido אתה לומד בתיכון אלון 09/01/2007 16:46:17 דרוררר Ido אני יודע איך קוראים לזה 09/01/2007 16:46:20 דרוררר Ido יש לנו משחק שם שבוע הבא ועוד שבועיים 09/01/2007 16:46:31 דרוררר Ido אתה מתגרה בי כפרה שאתה מוריד גישות לגישת אדמין לאתר 09/01/2007 16:46:43 דרוררר Ido אתה חושב שתצא גבר בגלל תכנות ? 09/01/2007 16:46:46 דרוררר Ido במקומך הייתי מביא לי באנר שאני אשים באתר ונעלם לי מהמסנג'ר 09/01/2007 16:46:59 דרוררר Ido אבל אם אתה רוצה נשמה יש את הדרך הקשה..לתפוס אותך ולסגור חשבון 09/01/2007 16:47:04 דרוררר Ido פנים מול פנים 09/01/2007 16:47:04 דרוררר Ido עם סכינים הבנתי כי עבדו עלי מתכתחילה, ומהר הורדתי לו את הגישות במערכת העדכונים. סיפרתי לחבר שלי, שבעל גישות-על בפורומים, באותו הרגע מה קרה הוריד לדרור את הניהול בפורומים. וכך למעשה לקחנו שליטה על האתר. עניתי לו על כך והוא המשיך וענה: 09/01/2007 16:47:42 Ido דרוררר כל זה אחרי שעבדתי קשה על האתר שלך 09/01/2007 16:48:02 דרוררר Ido שמע נשמה יש אנשים שנדפקים 09/01/2007 16:48:09 דרוררר Ido וואלה אותי דקרו פעמיים על שטויות 09/01/2007 16:48:34 דרוררר Ido יש לי 2 תיקים במשטרה בגלל אנשים שהלשינו עלי ויצאו כמו מלכים 09/01/2007 16:48:45 דרוררר Ido אז כל פעם מישהו יוצא מלך ומישהו נדפק 09/01/2007 16:48:46 דרוררר Ido איך אומרים?החזק שורד 09/01/2007 16:49:00 דרוררר Ido אתה לא גר בירושלים אתה גר במקום שכל שבועיים כמעט יש לבית ספר שלי משחק כדורסל/כדוריד/כדורגל שם 09/01/2007 16:49:11 דרוררר Ido מה שאומר שתוך שבועיים אתה יכול לכתוב RIP על הדלת שלך 09/01/2007 16:49:31 דרוררר Ido למה אני וואלה מנהל אתר והכל אבל אחד האנשים היותר מסוכנים ברמת גן כתבו עלי במקומות מעל 5 פעמים שהחבורה שלי דקרה ילדים כנראה שהדרור שהכרתי אתמול הוא לא הדרור של היום, האמיתי, וכנראה שהדרור האמיתי מתגאה בכך שהוא דקר אנשים ושהוא למעשה פושע עלוב. חסמתי אותו. מחקתי את התוכן שלו מהאתר וכתבתי כי האתר מושבת עקב אי הגינות ואיומים, ומספר דקות לאחר מכן הוא סגר את האתר וכרגע זה מציג Forbidden 403. אתם יכולים להאמין ואתה יכולים לא להאמין, את הביקורת הזאת כתבתי בשבילכם, בכדי שלא תיפלו באותו הפח המכוער ששמו דרור או BlackSpot . אין לי שום אינטרס להרוס שם של מישהו אחר ללא הצורך. וכן, ברור לי שכל העיניין הזה הוא בעיה שלי ולכן כמו שכתבתי הנ"ל הביקורת הזו היא בשבילכם ולא בקשת עזרה כלשהי. קחו את זה מכאן לאיפה שאתם חושבים שצריך לקחת את זה. לינק InGame יום טוב, עידו. Last edited by Dragy; 09-01-07 at 19:35.. סיבה: ציטוטים ללא HTML |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
נכון, לצערי נפלתי בפח של דרור BLACKSPOT....
לי זה לא היה פח של 300 שקל אלא 300$, שלשמחתי הצלחתי להחזיר אותם בשלום.
חבר על
|
סליחה על הדאבל אבל לי יש 25 הודעות.
גם אני רוצה שאנשים יזהרו מהפח שלו.
מתאורר / יצא בחוץ
|
במקום לכתוב פה ביקורות תפנה למשטרה...
אגב אין לך 30 הודעות ככה שימחקו פה את הביקורת וחבל |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תודה אחי,רציני להיות בקשר איתו... (בקשר משהו)
אבל אתה לא יכול לכתוב ביקורות כי אין לך 30 הודעות...
תודה על תרומתך.
|
אני דווקא חושב שלא צריך לנעול את הביקורת הזאת
נכון שאין לו 30 הודעות אבל הביקורת אמיתית לחלוטין (או לפחות ככה נראה) וגם KRER אישר את זה שגם הוא נפל באותו הפח. אז ככה שצריך לראות טוב טוב מה עושים. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
מצטער מאד... גם לדעתי לא צריכים לסגור את הביקורת, לבן אדם יש משתמש עם ותק פה, אני לא חושב
שיש לו סיבה לשקר. |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
חחח ואי איזה "גבר" הוא חבל על הזמן.
חבל שאנשים כמוהו "גברים" רק במקלדת. לך תתלונן במשטרה על איום. |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לההההה איזה גבר הואאאאאאאא פחחח
:] שיאוואלה מישו מדבר איתי ככה אלעק סכיניםם חחוואלה שני שובר לו תראש.. לךךך שבור לו תראש מה אתה רואה תסמרטוט הזה חח :] וואלה מטרטר זה
אדיר מרציאנו = השם אומר הכל ![]() מואה :] Last edited by adiRm; 09-01-07 at 20:17.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|