|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
יש בעיה עם SATA2 בהתקנה של לינקוס ?
אני מנסה להתקין לינקוס על השרת שרכשתי היום ,
core duo 2 של קונרו ארדיסק SATA2 ואני מריץ את הלינקוס והוא נתקע אחרי שאני עושה "linux test" שאני רושם לו את זה הוא כאילו מריץ את כל החומרה של המחשב ונתקע , ושהכנסתי centos אז הוא אומר לי שאני צריך דרייברים לארדיסק דרך פלופי מישהו יודע מאיפה אני משיג את הדרייבר ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה בא עםפ הדרייברים של הלוח...
חבל שאתה מנסה להתעסק במשהו שאתה לא מבין בו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תנסה הפצה אחרת
אני התקנתי SATA2 על לוח של GIGABYTE CORE 2
עם הפצה CENTOS 4.4 ללא בעיות עם ההרד דיסק. תנסה FEDORA, לפעמים הפצות אחרות באות עם דרייברים מתאימים. בכל זאת, אם יש לך לוח עם כרטיס רשת 1000MB, אתה תצטרך להתקין את הדרייבר ידני, כי זה עדיין לא הוכנס ברוב ההפצות לפי מה שראיתי.
# 4 |
Permanently Banned
|
מפרט השרת :
מעבד : Intel Core2Duo 1.86G 1066MHZ/1.86G/Core2Duo/S775 לוח אם : Intel Iselton 946 S775/DDR2/PCEX/V/L זיכרון : Kingston ECC CL5 2G /2G/DDR2/667MHZ/CL5 ארדיסק : Westren Dig SATA II 160G/7200/8M/SATAII זה השרת והתקנתי Fedora 6 והוא הצליח אבל רק עם ממשק גראפי וגם Fedora 4 לא הצליח זה נתקע מתי שהוא מריץ את החומרה |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אוקי, גם לע זה קרה - אתה צריך ללכת לחנות שקניתה ממנה שתסדר... בווינדוס אני צריך להגיד לו לקחת מהפלופי דרייבים בכל מקרה לך לחנות (
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|