|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איך אני עושה הגנת דף באמצעות סיסמה אבל בצורה מתקדמת?
שלום לכולם.
אני הכנתי קוד ב-PHP וב-HTML שפשוט מבקש ממך שם משתמש וסיסמה אחרי זה הוא מצפין את הסיסמה ל-md5 ואז הוא מתחבר למסד מוציא משם את הסיסמה שכבר נמצאת שם שהיא גם במצב של md5 ומאמת אותם ואת שם השתמש שגם נמצע במסד,הכל פועל מצויין וטוב המערכת עובדת אבל אני רוצה שברגע שאני מאמת את הסיסמה וזה נותן לי אותה אז שזה יעלים אותה כאילו שהתיבות של הטקסט וכפתור השליחה שהם יעלמו ואז יופיע עמוד הניהול מישהוא מוכן להסביר לי איך לעשות את זה או לפחות לתת דוגמה פשוטה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה פשוט שולח את המשתמש לדף אחר שבו נמצא הפאנל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אבל אז זה לא יוצא ממש בטוח כי אז המשתמש יכול פשוט לכתוב בכתובת למשל הדף שלשם אני שולח אותו זה :admin.php אז הוא יכול לכתוב:http://blabla.com/admin.php ואז הוא יכנס חופשי לפאנל ניהול שלי
|
![]() |
![]() |
# 4 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
תכניס את הנתונים ל SESSION, ואז בדף המוגן, תעשה בדיקה אם הSESSION קיים, וגם הפרטים באותו ה-SESSION נכונים, אז תאפשר ליצפות בדף, אחרת תעביר את מי שנכנס לדף לעמוד LOGIN.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני לא ממש מתמצע בעניין העוגיות וה-SESIONS אז אולי תוכל לתת לי דוגמה קטנה של הראיון שלך?כדי שאני יבין יותר טוב את העניין אני כרגע מעמיק את העניין של שני התחומים האלו אני מקווה שאני יצליך להבין את זה
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
משהו כאן שמתמצה ב-PHP יוכל לתת לך דוגמא, מה גם שאתה יכול ללמוד מזה SESSION(זה דבר בסיסי, אוביקט בסיסי), באתר שמלמד PHP. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|