|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מבצע ענק !! 50 % הנחה על כל הרייסילר (לזמן מוגבל)
שלום וערב טוב ,
עקב ביקוש עצום לעשות מבצע על הרייסילרים החלטתי לחזור שנית במבצע , המצבע תקף : 3.1.07 עד 13.1.07 50% הנחה על כל שירותי הרייסילר חצי מחיר ! להלן רייסילרים בחברת cRv : http://www.cRv.co.il/reseller.php * כל הרוכש רייסילר לחצי שנה מקבל 2 דומיינים עולמים מתנה. לפרטים או הזמנות : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:30 עד 23:00 אורנ'ג : 054-8022863 מירס : 057-6622261 פקס העסק : 049884423 מחלקת מכירות - sales@cRv.co.il Icq : 716897 * 5 שעות נסיון על כל החבילות . בברכה , |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
מומלץ!
אחלה בן אדם ![]()
# 3 |
חבר על
|
תגיד לי רגע אושר.
כמה תעלה לי החבילה הראשונה ל-3 חודשים? ואם אני מזמין 3 חודשים מראש אני יקבל דומיין אחד מתנה? :P אתה נראה לי אחלה אז נראה לי שאני יזמין ממך. אני צריך לבדוק אם יש לי תקציב לחצי שנה או ל3 חודשים (תלוי מה תיהיה הצעת המחיר..) צור קשר או שתכתוב פה, יום טוב שיהיה לך.
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
3 חודשי רייסילר ( החבילה הראשונה ) 150 ש"ח . בהזמנה לחצי שנה תקבל 2 דומיינים מתנה. 6 חודשי רייסילר ( החבילה הראשונה ) 300 ש"ח כולל 2 דומיינים עולמים מתנה. בברכה , |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|