![]() |
# 61 |
חבר על
|
עם החברה.. זה כולה עוד יום לצאת בשבילי.. לא חוגג סילבסטר ורצח יהודים ומה שאמרתם.. וכל אחד שיעשה מה שנוח לו
![]() |
# 62 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 63 | |
חסום
|
ציטוט:
התא טרביץ לי ? בחור לעניין|קורץ| |
|
![]() |
![]() |
# 64 | |||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
אני רואה צד אחד שיכול לצחוק מהבדיחות האלה וזה אתה ומי שמסכים איתך. אותם אנשים שלא חוגגים ומתנגדים לסילבסטר בטוח לא מתגלגלים מצחוק אדון בדרן. ציטוט:
אני מגן על מה שאני מאמין בו. זה לא בגלל ההטפה, אם תראה את הדיון על מלחמת ששת הימים תבין שאני מתנגד גם "למטיפים היהודים" ציטוט:
בקיצור, אני יודע מזה הומור...החלק בסוף שהזהיר את הצדעת הנאצים בכלל הצחיק אותי. ציטוט:
![]() |
# 65 |
נשמה של הפורום
|
יש חורבה...
בכל מקרה לא יודע, נראה אם יהיה מה לעשות בזול ![]()
# 66 | |
Авторитет
|
זה כבר בדיחה, תגידו - אין לכם חיים חוץ ממריבות? הוא סה"כ שאל איפה אתם הולכים לבלות את החג ולא אם חוגגים את החג (צריך להבין ת'הבדל).
מגעילים אתם, אתם לא חוגגים את החג? תאמינו לי שזה לא מעניין אף אחד. כל אחד חושב שהוא כאן צדיק או משהו, שהוא יהודי כשר, שהוא יהודי למופת אבל אני מתפלא אם משהו כאן עשה איזה מצווה אחת בחיים שלו. אה ולזה שכתב את הדבר הזה עם סילבסטר והזה שהרג יהודים: http://www.hofesh.org.il/letters/chagim/silvester.html טמטום אחד גדול.
![]() |
![]() |
# 67 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ![]() יש כבר איזה סיבה לחגוג - תנצלו אותה!!! ביג דיל שזה חג של נוצרים... |
|
![]() |
![]() |
# 68 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
ומצווה אחת מהתורה אין כמעט יהודי שלא עשה, אלא אם כן יש לו משפחה שלא רק רחוקה מהדת אלא שונאת אותה.
![]() |
# 69 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
לא עושה הכללות, ולא מחפש קטנות אצל דוסים. ובטח לא אגיד שהחרדים המציאו את היטלר. אני רוצה לחגוג תחילת שנה אזרחית. יש כמה שזה מפריע להם והם רוצים שתשב בבית, אז שאני לא אכנס בהם? |
|
![]() |
![]() |
# 70 |
חסום
|
דיי כבר באמת אתם יורדים פה לרמה של מריבות! וכמה עוד אפשר לחפור חלאס באמת.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|