|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום וברכה,
יש אתר מסויים שהכנתי לו פלאש והצגתי לו את הפלאש והוא גנב ממני את העבודה מבלי לשלם. עכשיו עבר כבר מספר חודשים והוא עדיין לא שילם לי על העבודה. בעבר האתר היה על חברת אחסון שהייתי בקשר עם המנהלים שלה והמנהל אמר לי שבמידה והלקוח שלו לא יוריד את הפלאש שלי הוא ימחק לו אותו מפני שזה סוג של ווארז כי זה קובץ לא חוקי מפני שהוא גנוב [בדיוק כמו גניבת עיצוב]. כיום האתר שגנב ממני את הפלאש עבר אחסון, והחברת אחסון שהוא נמצא עלייה כפי שידוע לי היא חברה ממש לא אמינה [גם החברה הזאת גנבה ממני מספר פלאשים שעשיתי עבורה בעבר]. ולכן אין לי ממש למי לפנות, לפנות לבית משפט לתביעות קטנות זה פשוט מיותר על פלאש של 150 ש"ח בזמנו, השאלה שלי... מה אני צריך לעשות במצב כזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תראה,
אם זה לא בן אדם אמין שדואג לשם הטוב שלו אל תעשה לו את העבודה לפני שתקבל את הכסף. אני למשל משלם לפלאשיסטים שלי אחרי העבודה, אבל הם בוטחים בי בעיניים עצומות בגלל שהם יודעים שאני דואג גם לשם הטוב שלי וגם לזה שהעובדים שלי יהיו מרוצים. פעם הבאה תיקח כסף לפני =/ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
להיות זהיר בפעם הבאה...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
זה לא ממש עוזר לי...
מה שאני שואל זה איך אני יכול לטפל בזה כעת... |
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
יש לך הוכחה שהוא קיבל ממך עבודה ולא שילם?
קשה להוכיח דברים כאלה..
# 6 |
חבר וותיק
|
קבצי מקור?
שלאף אחד אין... אני חושב שאפשר להתבסס על זה |
![]() |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
להתבסס על זה? אתה תלך לבית משפט? אתה תפסיד יותר כסף ממה שהפסדת על הלקוח. נסה לגמור את זה בצורה יפה..
ד"א - הועבר לדיבורים.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלונה במשטרה למרות שלא נראה לי שיעשו משהו..
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
פנה אלי באיסי : 294377110 אני יסדר תעניין
![]()
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כל הוצאות המשפט הן על הצד המורשע בדבר. כולל עורכי דין של הזכאי. להפסיד אין פה מה. השאלה אם כדי לפתוח בתהליך הארוך והארור הזה, עדיף לסגור בינכם. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|