|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלות לגביי אדס ועוד כמה דברים......
שלום.
שמי איתי. יש לי כמה שאלות לגביי אדס: דבר ראשון איך נירשמים? מה צריך בישביל להירשם (מבחינת תיכנות גולשים עיצוב דומיין והכל)... האם אני יכול להירשם עם סאב דומיין? כיצד אני מקבל את הכסף? מה התעריפים? ומה החוקים של זה? דבר אחרון האם יש עוד כאלה סוגים של מודעות שאפשר לשים באתר ולהרוויח כמה גרושים? עם כן אותם השאלות לגביי זה... תודה רבה לעוזרים. איתי. נ.ב עוד שאלה קטנה . עם אני לוחץ על הפירסומת כול יום פעם אחת האם זה יגרום למשהו? אני מתכוון הם יסגרו לי את החשבון או משהו?
צילום וידאו , עריכת סרטים,במאות,הפקה After Effects,flash,Premiere Pro,Avid Xpress ,avid fx, מסנגר-itay_baz@hotmail.com פלאפון-0543003739 Last edited by pal; 25-12-06 at 22:53.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
קודם כדאי שתקרא על גוגל אדסנס.
שם תמצא הכול. ואחר כך תשאל שאלות. בקצרה: מקבלים כסף בצ'ק בדואר או העברה בנקאית - כשעוברים ת-100$ אסור לך ללחוץ על מודעותיך אם לא תרצה שיעיפו אותך כשתגיע ל-100$ אין תעריפים כל אחד זה שונה ע"פ מילות מפתח - כדי לדעת צריך לנסות.
# 3 |
חבר וותיק
|
[QUOTE=satan;394876]קודם כדאי שתקרא על גוגל אדסנס.
אסור לך ללחוץ על מודעותיך אם לא תרצה שיעיפו אותך כשתגיע ל-100$ QUOTE] ועם הגולשים שבאתר שלי לוחצים הרבה פעמים? יש לי גולש באתר ששונא את האתר... עם הוא ילחץ הרבה פעמים בכוונה יכולים לסגור לי את החשבון? ומה זה הרבה פעמים איך זה נמדד ליום, לשבוע,לחודש?
# 4 | |
חבר וותיק
|
[QUOTE=b!lab0ng;394881]
ציטוט:
ומנקודת מבטו של הגולש היא שאם הוא ילחץ על מודעותיך אז אתה תרוויח מזה כסף. למרות זאת אם נראה לך שהוא עושה משהו רע תדווח על כך לגוגל (אבל אל תציין את כתובת אתרך - אלא תשלח את הבעיה דרך אימייל שאיתו נרשמת) - אבל זה סיכון כי הם לא תומכים לגמרי בעיברית אז זו בחירה שלך. בהצלחה. בעקרון קליקים נמדדים לפי יום.
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
[QUOTE=satan;394882]
ציטוט:
ושאלה אחרונה איך אני יודע איזה מודעות שוות לי יותר לשים שאתר ואיזה פחות? ואיך אני מסנן אותם?
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
קודם כל קרא את החוקים של גוגל אחרת צ'יק-צ'ק והכל הלך קפוט. לעולם אל תלחץ על המודעה שלך! אם לחצת בטעות דווח מיד לגוגל על כך כולל ציון סכום, תאריך ושעת הלחיצה המדויקת. ממה שאני יודע (לא משתמש בשרות) אפשר להרשם עם סאב דומיין, אבל שים לב שהאתר שלך לא מכיל תכנים אסורים אחרת לא תתקבל. הסכומים הם סכומים שונים לכל לחיצה תלוי כמה המפרסם מעוניין לשלם. אתה יכול לקבל תשלום דרך צ'ק לדואר או דרך הפקדת הכסף לחשבון בנק שלך (שמעתי על אנשים שנתקלו בבעיות אבל זה אמור להיות בסדר). בקשר לשאלה האחרונה שלך אני ממליץ על שותפים.נט אבל זה רק במידה ואתה מעל גיל 18 ואתה יכול להפיק חשבונית (אני מאמין שאתה עוד לא בגיל הזה). וד.א אומרים אדסנס - Adsense. בהצלחה.
Last edited by ראשן; 26-12-06 at 15:57.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עם יש לי מישהו באתר שמבין בזה (ב אדסנס והוא ילחץ לי בכוונה כל יום מלא פעמים מה אני יכול לעשות?) יסגרו לי את החשבון בגללו? ועם הוא ילחץ לי פעם ביום הם עדיין יסגרו לי ? יאנו מה שאני שואל האם יש איזשהו מדד שאומר שמותר למשתמש אחד ללחוץ ככה וככה פעמים ביום?
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
(אני לא מדבר מניסיון ומידע אבל זה ההגיון).
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקיי
אבל עם הוא בסך הכל לוחץ פעם אחת ביום (אבל כל יום) אני צריך לדווח על זה גם?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|