הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-12-06, 22:24   # 31
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sport צפה בהודעה
לטובתך.. אני מציע לך קצת לצאת.. לראות עולם.. לך פעם למשחק כדורגל ותראה.. אין לי כוח להכנס לזה ואני יכול להבטיח לך שאני צודק..
אני מציע לך לצאת ולראות עולם. אם הקהל היה ממושמע, לא היו צריכים 1000 שוטרים לאבטח משחק בטדי. איך זה שבאירופה שבמשחקים של 100 אלף איש אין כזאת כמות של שוטרים? הקהל אשם לא פחות מהמשטרה. אבל לא ניכנס לזה יותר מדי לעומק, כבקשתך.

ציטוט:
המכות שנתנו לו היו גם היו אחרי שהוא השתולל בתא.. השוטרים יודעים להיות גם אכזריים.. זה לא דבר חדש.. אפשר לראות את זה בעוד הרבה מקומות..
נכון, תסתכל על מה שכתבתי. ההבדל הוא שבמדינות אחרות יש להם את השכל לא לצלם ולהפיץ את התמונות.

ציטוט:
אז במקרה הזה אין לי בעיה ומצדי שימשיכו להרביץ לו... זאת הדעה שלי.. יש לך בעיה עם זה? זה לא עניין שלי.. שירגיש קצת כאב ופחד.. הוא גרם הרבה יותר לנאנסות.. עשה ל14 בנות נזק בלתי הפיך לכל החיים.. חוץ מזה שזה לא היה קורה אם הוא לא היה בורח.. עכשיו קל לכולם להגיד איזה מסכן הוא ושיעזבו אותו בשקט .. "35 שנים בכלא זה מספיק".. אבל רק לפני כמה ימים הוא צחק על כולכם .. תאמין לי אני יודע טוב מאוד מה זה 35 שנה בכלא.. אבל מצדי שיתנו לו 70.. האיש הזה פסיכופט , אנס באכזריות 14 בנות וגם נהג להכות אותם היטב.. כל שניה שהוא בחוץ זה דבר מסוכן לציבור.. ובגלל זה היה כל המרדף הזה 24 שעות ביממה..
נכון מאד! ובוא ניזכר למה הוא היה בחוץ? כי השוטרים "שכחו" לשים עליו אזיקים ברגליים ונתנו לו לברוח! האשם היחידי בבריחה שלו ובפחד שנוצר ברחובות הוא המשטרה.
ד"א, איך אתה יודע מה זה 35 שנה בכלא? אני לא מאמין שבאמת חוויתה דבר שכזה.
ואין לי בעיה עם הדעה שלך, כל אדם ודעתו. פשוט במקרה הזה הדעה שלך לא נכונה כי העובדות היבשות מוכיחות אחרת - המשטרה עברה על החוק (שוב, למי ששכח, בישראל יש זכויות אדם)

ציטוט:
עוד משהו.. כל הצילום הזה היה בדחף ולחץ העיתונאים והצלמים.. העיתונאים עצמם אמרו זאת.. ראה מה שנאמר אתמול או שלשום בערוץ 2..
זה נכון. אבל מתפקיד המשטרה הוא בכלל לא להכניס את העיתונות לתחנה. בדיוק כמו שהעיתונות לא צריכה לצלם פיגועים שניות לאחר שהם מתרחשים. גם העיתונות עברה כל גבול במדינה הזאת, חבל רק שמי שאמור לטפל בזה, כמו כל גורמי המשטר מעדיפים להתהדר בפני המצלמות מאשר לסתום את הפה.
ואת האמת, במקרה הספציפי הזה, התמונות לא נלקחו בגלל לחץ העיתונאים (אלו שפורסמו ב-ynet)

אז לפני שאתה מציע לי להסתכל ימינה ושמאלה ולבדוק את הדרך, כדאי שאתה תבדוק בעצמך. אתה אומר שהמשטרה עשתה בטוב שהתעלמה מחוק יסוד של זכויות האדם, אם אתה לא חושב שזה תמרור עצור רציני, אז אני מבין שדמוקרטיה היא לא דרך החיים שלך.

Last edited by sheeze; 11-12-06 at 22:28..
  Reply With Quote
ישן 12-12-06, 04:35   # 32
adiRm
חבר על

מיני פרופיל

adiRm לא מחובר  

מנאייק זה מה שהם
בני זו**ת!!
אבל שיהרגו את בני סלע מכות רצח הוא צריך לקבל
צריך להרוג אותו מכות..
לחתוך לו תזין המיזדיין הזה..מה בושה במה שעשו
ישן 13-12-06, 09:09   # 33
rtyewsz
חבר מתקדם

מיני פרופיל

rtyewsz לא מחובר  

צריך לסרס אדם כזה אבל אני לא מצדיק את המשטרה לדבר כזה
  Reply With Quote
ישן 13-12-06, 10:09   # 34
yuval
חבר בקהילה

yuval's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל yuval שלח הודעה באמצעות MSN אל yuval Send a message via Skype™ to yuval

yuval לא מחובר  

שמע נכון שהם החזיקו אותו ככה לא יפה.
והמשטרה חטפה על הראש בגלל זה.
אבל תחשוב שהיתה במקום איזה שוטר. לא לישון כבר איזה 60 שעות בלי הפסקה כי אתה צריך לחפש איזה אדיוט מסוכן שברח מהכלא.
מבין? הם מעוצבנים כבר. שלכל שוטר בא לו ככה בתור להביא לו סטירה..
ישן 13-12-06, 13:27   # 35
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yuval צפה בהודעה
שמע נכון שהם החזיקו אותו ככה לא יפה.
והמשטרה חטפה על הראש בגלל זה.
אבל תחשוב שהיתה במקום איזה שוטר. לא לישון כבר איזה 60 שעות בלי הפסקה כי אתה צריך לחפש איזה אדיוט מסוכן שברח מהכלא.
מבין? הם מעוצבנים כבר. שלכל שוטר בא לו ככה בתור להביא לו סטירה..
למי אכפת שהם מעוצבנים זה אשמתם שהוא ברח מלתתחילה הוא לא צריך להיענש על הבעיות שבמשטרה הוא צריך לקבל את העונש שלו ולשבת בכלא תקופה של כמה עשרות שנים לא יותר מיזה וביגלל זה מיקרה זה חמור כי הם פגעו בו פיזית ופוגעו בזכויותיו כאדם.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום