|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | ||||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ד"א, איך אתה יודע מה זה 35 שנה בכלא? אני לא מאמין שבאמת חוויתה דבר שכזה. ואין לי בעיה עם הדעה שלך, כל אדם ודעתו. פשוט במקרה הזה הדעה שלך לא נכונה כי העובדות היבשות מוכיחות אחרת - המשטרה עברה על החוק (שוב, למי ששכח, בישראל יש זכויות אדם) ציטוט:
ואת האמת, במקרה הספציפי הזה, התמונות לא נלקחו בגלל לחץ העיתונאים (אלו שפורסמו ב-ynet) אז לפני שאתה מציע לי להסתכל ימינה ושמאלה ולבדוק את הדרך, כדאי שאתה תבדוק בעצמך. אתה אומר שהמשטרה עשתה בטוב שהתעלמה מחוק יסוד של זכויות האדם, אם אתה לא חושב שזה תמרור עצור רציני, אז אני מבין שדמוקרטיה היא לא דרך החיים שלך.
![]() Last edited by sheeze; 11-12-06 at 22:28.. |
||||
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר על
|
מנאייק זה מה שהם
בני זו**ת!! אבל שיהרגו את בני סלע מכות רצח הוא צריך לקבל צריך להרוג אותו מכות.. לחתוך לו תזין המיזדיין הזה..מה בושה במה שעשו
# 33 |
חבר מתקדם
|
צריך לסרס אדם כזה אבל אני לא מצדיק את המשטרה לדבר כזה
|
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
שמע נכון שהם החזיקו אותו ככה לא יפה.
והמשטרה חטפה על הראש בגלל זה. אבל תחשוב שהיתה במקום איזה שוטר. לא לישון כבר איזה 60 שעות בלי הפסקה כי אתה צריך לחפש איזה אדיוט מסוכן שברח מהכלא. מבין? הם מעוצבנים כבר. שלכל שוטר בא לו ככה בתור להביא לו סטירה..
# 35 |
חבר וותיק
|
למי אכפת שהם מעוצבנים זה אשמתם שהוא ברח מלתתחילה הוא לא צריך להיענש על הבעיות שבמשטרה הוא צריך לקבל את העונש שלו ולשבת בכלא תקופה של כמה עשרות שנים לא יותר מיזה וביגלל זה מיקרה זה חמור כי הם פגעו בו פיזית ופוגעו בזכויותיו כאדם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|